waldiii Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Proszę o radę ,czy mogę wykorzystać pamięci z duala do pracy pojedyńczo?Czym one się różnią od pojedyńczych,jeśli chodzi o warunki pracy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 możesz je wykorzystać osobno. nie różnią się praktycznie niczym od zwykłych, oprócz tego że są specjalnie wyselekcjonowane pod duala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Możesz. Niczym się w praktyce nie różnią Uprzedzono mnie Edytowane 6 Grudnia 2005 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kami.kadze Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 To ja wtrace swoje lamerskie pytanie... Jeśli moja plyta nie obsluguje dual chanel, to lepiej kupic 2x512mb, czy 1x1gb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 teraz lepiej kupić 1GB, a po jakimś czasie drugie 1GB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 ale 512mb zazwyczaj maja lepsze timingi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 teraz lepiej kupić 1GB, a po jakimś czasie drugie 1GB :) a według mnie nie, bo dokupujac pożniej drugie 1GB masz duże prawdopodbienstwo ze pamieci nie bada chaly współpracowac w trybie dual. Ja jestem za opcja 2x512. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...