seb4 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam Mam pytanie czy ktoś próbował uruchomić Eclipsa pod Windowsem z użyciem plugin’u CDT(C++). Środowisko mi bardzo się spodobało, chciałem napisać w nim swój następny projekt, jednak mam problem z skompilowaniem czegokolwiek. Próbowałem robić krok w krok to co opisuje tutorial do CDT jednak się nie udało. Konkretniej opisując problem to: kiedy naciskam ikonę Run wyskakują mi opcje uruchomienia. Nie bardzo wiem co mam tam ustawić. Projekt nowy zakładam jako „new standard project c++”. :mur: Pozdrawiam XO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Sorry że lekki offtopic ale Eclipse jest nieco biedne ( dla niektórych nawet bardzo nieco ) ściągnij sobie VC++ .NET Express za darmo , nic lepszego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...