Skocz do zawartości
zimny

Martwy Ipod ;/;/;/

Rekomendowane odpowiedzi

podłączyłem wczoraj swojego ipoda mini 6gb pod ps2 (na abicie mam nawet po wyłaczeniu napiecie na tym porcie i zawsze tak go łądowałelm)zeby sie naładaował (nie mam ładowarki sieciowej)

był rozłądowany prawie całkowicie ale sie właczyłwyskoczyło że ładuje a poszedłem spać

rano wstaje próbuje go właczyć a on martwy, załamka :mur: :mur: :mur: :mur:

przeczytałem troche na innych forach próbowałem go restartować ale nic nie pomga dalej ta sama martwica...... :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

ipoda kupiłem jakis 1 miech temu na allegro nie mam do niego żadnej gwarancji(pewnie z usa) i nie bardzo wiem co począć :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: wkońcu to bedzie prawie 900 zł w plecy

mozę ktos miał podobny problem?

moze jest jakaś mozliwosć naprawy w jakims serwisie? (szukałem adresów serwisów appela na necie ale nie znalazłem_

dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mam wyłaczonego kompa to na ps2 mam napiecie i jest ono takie samo jak na usb :D doszłem do tego poprzez obserwacja :P tzn. mam mysz na usb i podłaczyłem ja do ps2 przez przejsciówke chca mieć wolny port usb i stad doszłem ze musi tam być takiesamo/podobne napieci jak na usb

i teraz nie musze mić kompa właczonego zeby ładowac ipoda

a tak pozatym to eureka ipod sie dzisiaj obudził, po masie kombinacji poprostu sam do diebie powiedziałem ze wysle go do serwisu :D nastepnego dnia z rana wziołem go do reki i próbowałem włączć a tan gad działa(chyba sie wystraszył <lol>) dosłownie szczęka mi opadła

ten ipod to chyba zyje własnym zyciem :D

pod wypływem tej awari sporo poczytałem na neci i wychodzi na to że wielu ludzi ma takie dosc podobne problemy z ipodami

widać taka ich natura

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi