zimny Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 podłączyłem wczoraj swojego ipoda mini 6gb pod ps2 (na abicie mam nawet po wyłaczeniu napiecie na tym porcie i zawsze tak go łądowałelm)zeby sie naładaował (nie mam ładowarki sieciowej) był rozłądowany prawie całkowicie ale sie właczyłwyskoczyło że ładuje a poszedłem spać rano wstaje próbuje go właczyć a on martwy, załamka :mur: :mur: :mur: :mur: przeczytałem troche na innych forach próbowałem go restartować ale nic nie pomga dalej ta sama martwica...... :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: ipoda kupiłem jakis 1 miech temu na allegro nie mam do niego żadnej gwarancji(pewnie z usa) i nie bardzo wiem co począć :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: wkońcu to bedzie prawie 900 zł w plecy mozę ktos miał podobny problem? moze jest jakaś mozliwosć naprawy w jakims serwisie? (szukałem adresów serwisów appela na necie ale nie znalazłem_ dzieki za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zdaje sie ze Age prowadzi sprzedaz Ipodow - moze oni beda mieli namiary na serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Dlaczego go podłączyłeś pod ps2? Przecież ipoda ładuje się przez usb. Może się myle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimny Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 jak mam wyłaczonego kompa to na ps2 mam napiecie i jest ono takie samo jak na usb :D doszłem do tego poprzez obserwacja :P tzn. mam mysz na usb i podłaczyłem ja do ps2 przez przejsciówke chca mieć wolny port usb i stad doszłem ze musi tam być takiesamo/podobne napieci jak na usb i teraz nie musze mić kompa właczonego zeby ładowac ipoda a tak pozatym to eureka ipod sie dzisiaj obudził, po masie kombinacji poprostu sam do diebie powiedziałem ze wysle go do serwisu :D nastepnego dnia z rana wziołem go do reki i próbowałem włączć a tan gad działa(chyba sie wystraszył <lol>) dosłownie szczęka mi opadła ten ipod to chyba zyje własnym zyciem :D pod wypływem tej awari sporo poczytałem na neci i wychodzi na to że wielu ludzi ma takie dosc podobne problemy z ipodami widać taka ich natura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dlaczego go podłączyłeś pod ps2? Przecież ipoda ładuje się przez usb. Może się myle? PS2 ma dwa porty USB 1.1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Wydaje mi się, że jemu chodzi o port PS2 w komputerze, nie o konsolę Playstation 2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...