TraFicK Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Mam takie pytanie. Mam jakis film nie skompresowany 4 GB. Chodzi mi o to aby go delikatnie obrobic wstawic na poczatku napisy typu. Czarny ekran po srodku napis "Nazwa Filmu" -> napis zanika, potem kolejny napis np "asdjdhasdj" napis zanika ... Ogolnie mam 2 pliki GB chodzi mi zeby to polaczyc obrobic w ten sposob dodac muzyke i skompresowac VirtualDubem lacze i dodaje muze. Kompresuje AutoGK ale czym obrobic w ten sposob to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 pinnacle studio 9...mimo nieprofesjonalnego wygladu masz w nim wszystko czego dusza potrzebuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Tu masz sporo informacji, przewodników o ripowaniu, edycji itd. http://www.cdrinfo.pl/dvd/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...