BLaDDe Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 mam nastepujacy problem. gdy pisze na klawiaturze system delikatnie mi przycina (slysze to np. w winampie - utwory sie tna ale tak delikatnie i nie co kazde uderzenie w klawisze). czy jest to wina jakiegos konfliktu sprzetowego czy moze wina sterownikow? jest na to jakas ogolna rada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 zmienic na cos szybszego niz 286 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 sprawdz bios sprawdz czy nie ma konfliktu urzadzen odinstaluj klawiature i myszke szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bundy81 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 U mnie jest ten sam problem i nie wiem jak go wyeliminować !!! wqrw.... to jest !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 moze jakiś keyloger :) sprawdz czystosc systemu pod kątem szpiegów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...