Kamill Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam, jakiś czas temu miałem problem z netem. Otóż wszystkie strony chodziły dobrze. Po jakimś czasie surfowania niektóre strony nie chciały się załadować. Przykładowo siedziałem na Tweak.pl, i chciałem wejść na Google - nie weszło. Pomyślałem, że to może wirus czy jakiś robak. Przeskanowałem kompa Pandą, Ad-Aware i SpyBot'em - nic nie wykryło. Pomyślałem więc, że to problem ze sprzętem. Sprzawdziłem na innej karcie sieciowej, innym routerze - wszystko było w porządku. Zrobiłem format i problem zniknął. Ostatnio znowu się pojawił. I mam dylemat, bo nie chce mi się znowu robić formata. Ktoś może wie jak temu zaradzić? Zauważyłem, że ten problem staje się coraz popularniejszy... Parę moich kumpli także ma ten problem. Dlatego będę wdzięczny za wszelaką pomoc B) PS. Zauważyłem też, że po włączeniu IE (jadę na Operze) problem znika, ale tylko na chwilę. PS2. Sprawdzałem też z wyłączonym firewall'em (ZoneAlarm). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 No nie wierzę, że nikt nie wie jak to rozwiązać :P PS. Sorki za double post'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 to firewall , nie wylaczaj go tylko odinstaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ok, odinstaluję ZA i zobaczę czy nadal jest problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Problem znowu się pojawił... I nie jest to wina firewall'a :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 zrob tracerta i pinga moze sie cos wyjasni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Eee... a mogę prosić o więcej szczegółów? :P Do czego mam pingować? Zaznaczam, że drugi komputer działa dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...