Fazi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam. Chciałem sobie sprawić prezent na mikołajki, a że nie mam DVD, to postanowiłem sobie takowy napęd (DVD+nagrywarka) zakupić. Czy jest jakiś produkt który byście polecali? Ja po szybkim rekonesansie obstawiłem takie oto dwa napędy: 1. Lite-ON DVD+/-RW SHW-16H5S LightScribe bulk (cena kolo 220) 2. LG DVD+/-RW GSA-4166B LightScribe bulk (cena kolo 230) Ze wskazaniem na ten drugi, czyli nagrywarę LG. Ale, że daawno się sprzętem nie iteresowałem, a o napędach optycznych nigdy za dużo nie wiedziałem, postanowiłem się Was doradzić. Zatem drodzy forumowicze, bardzo proszęo jakieś rady, wsazówki. Może ktoś z Was ma którąś z tych nagrywarek i może powiedzieć, jak się sprawuje. A może polecacie zdecydowanie coś innego? No i na koniec, jaki sklep najtańczy w trójmieście - Gral?:) Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam, Fazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja mam model 4167B i jest wysmienity wiec jestem za lg... ale niech wypowiedza sie uzytkownicy dokladnie tych modeli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 http://forum.purepc.pl/Jaka-nagrywarka-DVD...za-t105013.html Przelec ostatnie strony tego tematu i bedziesz wiedzial co kupic . Na przyszlosc warto uzywac wyszukiwarki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek lucek Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam. Chciałem sobie sprawić prezent na mikołajki, a że nie mam DVD, to postanowiłem sobie takowy napęd (DVD+nagrywarka) zakupić. Czy jest jakiś produkt który byście polecali? Ja po szybkim rekonesansie obstawiłem takie oto dwa napędy: 1. Lite-ON DVD+/-RW SHW-16H5S LightScribe bulk (cena kolo 220) 2. LG DVD+/-RW GSA-4166B LightScribe bulk (cena kolo 230) Ze wskazaniem na ten drugi, czyli nagrywarę LG. Ale, że daawno się sprzętem nie iteresowałem, a o napędach optycznych nigdy za dużo nie wiedziałem, postanowiłem się Was doradzić. Zatem drodzy forumowicze, bardzo proszęo jakieś rady, wsazówki. Może ktoś z Was ma którąś z tych nagrywarek i może powiedzieć, jak się sprawuje. A może polecacie zdecydowanie coś innego? No i na koniec, jaki sklep najtańczy w trójmieście - Gral?:) Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam, Fazi Ja te mam LG wiec polecam. Naprawde suuuuuper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...