HeXeN Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam !!! Ostatnimi czasy szukam ktorejs z tych plyt na rynku nowych plyt (juz niemozliwe chyab ze gdzies ktos trzyma na lepsze czasy) lub na rynku wtornym. wiem wiem Allegro -> ale zawsze jest ale .. prawie tego nie ma .. jesli ktos zna jakis sklep komis albo chcesprzedac ver najlepije rev 3.0 jestem otwarty na propozycje Na mojeusprawiedliwienie napisze ze posiadam ASRock K7S8X v3,0 - ( juz mnie ta plyta tak denerwuje ze z checia bym ja przez okno na ulice rzucil) Wybaczcie za moja zuchwalosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Mogłeś to napisać w dziale giełda :/ był by jak sądzę lepszy skutek... pozatym płyt na nf2 jest na rynku sporo. btw. ten asrock nie jest taki zły (też miałem go chwilę) aczkolwiek coś na nf2 niewątpliwie lepszejsze :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkShadowPL Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Masz tutaj ASUS A7N8X nForce2-ST DELUXE-E Popytaj się w sklepie czy współpracują z tą hurtownią "INCOM" Edytowane 8 Grudnia 2005 przez DarkShadowPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...