Outlander Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 (edytowane) A jesteś w stanie napisać coś o jego nieliniowości ? Jest jak BG czy NWN ? Edit: Przejrzałem topic o BT i ... do wykreślenia z listy polecanych .... Edytowane 21 Grudnia 2005 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Lineage 2... ale to mmorpg ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STF Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Ja osobiscie polecam Icewind Dale 1 i 2 wg mnie jeden z lepszych RPGow .... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Jeśli nie grałeś w Arcanum, to jak najbardziej polecam. Gra ciekawa, nie jest trywialna, nad rozwiązaniem niektórych questów trzeba się napracować - a dla osoby lubiącej Fallouta to już w ogóle jak znalazł. Do tego jest dość długa, więc szybkie ukończenie nie grozi. Nie polecam jednak grania magiem, a tym bardziej połączeniem mag/woj z dużą ilością zręczności - jest po prostu za łatwo z czasem... Ja w sumie już wszystkie ważniejsze crpg przeszedłem, z wyjątkiem Falloutów - ale strasznie ciężko jest mi się do nich teraz przemóc ze względu na interfejs :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 jak dla mnie fallout 1&2 ma całkiem dobry interfejs,łatwy i intuicyjny,arcanum tez very gud shit:) nwn z dodatkami tez wymiata po podstawka to troche za duza rzeźnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 jesli masz dungeon siege to http://www.u5lazarus.com/ calkowity remake ultimy V ktory wymaga ds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MD0 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Ja w sumie już wszystkie ważniejsze crpg przeszedłem, z wyjątkiem Falloutów - ale strasznie ciężko jest mi się do nich teraz przemóc ze względu na interfejs :/Falałt 1 ,a zwlaszcza 2, to moim skromnym zdaniem najlepsze gry cRPG jakie wyszły(dwójeczke przeszedłem chyba z 30razy :) ) jedyne minusy w tej grze to odstraszająca ludzi grafika i dźwięki (nie mylic z muzyką), ale fabuła, klimat i możliwości poprostu niedopobicia, nie wiem co chcesz od interfejsu bo mogłby być wzorem dla niektórych eRPeeGów. Na drugim miejscu stawiam Baldurusy 1 & 2 ,a zwlaszcza 2 :D . Morowinda zacząłem i nawet zdaje się, że byłem na dość zaawansowanym etapie gry, ale mam wersie ENG - meczy czytanie długich textów,a poztym martwy punkt mnie dopadł, jakby co sejw cały czas jest backup :D. Arcanum też dobre, ale hmmm nie ma tego czegoś, a pozatym mialem identyczną sytuacje jak w Morrowindzie, tylko ze sejwa brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Boli mnie zabawa prawym przyciskiem myszy w celu wyboru danej akcji, do tego przejrzystość i funkcjonalność daleka od tego, co znam z gier na Infinity - w tym BG1/BG2, które przeszedłem już lekko ponad 20 razy i obie ubóstwiam. Grafikę jestem w stanie przeboleć, te wszystkie pozytywne opinie na temat F i F2 skłaniają do zagrania... Ale kurcze, cofa mnie ta gra jakoś :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MD0 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Przyznam szczerze, że mnie też napoczątku cofała, ale jak już nie miałem w co grać i ją włączyłem, to po kilku godzinach gdy już miałem wszystko opanowane i wiedziałem o co w niej chodzi, to wciągnęła mnie na długi czas. Chyba najbardziej nieliniowa gra w jaka do tej pory gralem. A baldurusy też mistrzowe. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 (edytowane) jesli masz dungeon siege to http://www.u5lazarus.com/ calkowity remake ultimy V ktory wymaga dsZapowiada się ciekawie :) To biega na DS1 czy 2 ? Możesz opisać wrażenia z grania ? EDIT: Na śmierć zapomniałem o Wizardry 8, bardzo dobrej grze podobnej do M&M 7-9 EDIT 2: Arcanum zapowiada się ciekawie. Dzięki. Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...