lypnik413 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam!! Mój brat właśnie dzisaij kupił Neo i jest jeden problem | Nie Wykrywa modemu na jego kompi:/ co moze byc tego powodem? wnętrzności nie znam ale moze cos poradzicie :! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 moze usb odlaczone biosie? jaki OS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Skonfigurować trzeba, stery wgrać. Ludzie, myślcie troche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lypnik413 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 taa dzwoniłem właśnie i nie trybi nawet po formacie konfiguracji i instalacji sterów :/ myślę ze Porty USB się zjebały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...