Mazzi Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Musze kupic troche kabla do podpiecia glosnikow do wzmacniacza, oraz wzmacniacza do kompa. Wzmak to Radmor5201 zas kolumny unitra z glosnikami niskotonowy 50w i gwizdek 40w 8ohmowe. Jakiej grubosci kabel kupic do podpiecia glosnikow i od amplitunera do kompa? Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Mazzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Do takiego sprzętu to cokolwiek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Byle nie kabel grubości kabla od słuchawek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 tylko koncowki sobie jakies lepsze spraw badziewne - czysto "metalowe" czasami strasznie sie lutuje, imo te "pozlacane" sa najlepsze ;) kabel 1-2mm^2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 tylko koncowki sobie jakies lepsze spraw badziewne - czysto "metalowe" czasami strasznie sie lutuje, imo te "pozlacane" sa najlepsze ;) kabel 1-2mm^2 No tak myslalem nad kablem okolo 1mm, dzieki za upewnienie mnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 jak masz zamiar kupić - nie kupuj w media, leklerku czy eurocostam ;) mają ceny z kosmosu :) dobre kable można 2-3x taniej kupić w wyspecjalizowanym sklepie. za moje płaciłem ~2zł za 1m. w media za taki sam kabel zapłacił bym 5+zł/1m ;) wzmaka do kompa też nie podpinaj kabelkiem za 5zł made in china, u mnie po przesiadce na trochę lepszy niskie tony się wyraźnie poprawiły,,za ten lepszy zapłaciłem chyba 20-30zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witaj Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 do takiego zestawu zwykły beztlenowiec w cenie piwka za metr :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zwykła linka miedziana w cenie 1-1.5zł za metr. Tutaj i tak jakość będzie psuł sam wzmacniacz a nie kabel. Wesołych Świąt wszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...