eMDe Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Mam Celerona 2.4 Northwood (niestety) i chcem go wymienic na jakis wydajniejszy. Moja płyta to shit typu VIARAMA U8798. Jest na podstawke 478 wiec chyba pentium 4 wchodzi w gre. Ale niewiem czy ta plyta nie bedzie ograniczala mozliwoscie nowego proca. Prosze tez o rade jakiego procka kupic. Starego chce sprzedac na allegro (schodza po ponad 200 zl). Nie mam tez duzo pieniedzy na nowego. Tak zeby roznica wynosila ok 100 zl Edytowane 6 Grudnia 2005 przez eMDe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Myslalem o takim wariancie...sprzedac procka i plyte glowna za ok 250 zl. Kupic plyte za ok 250 (jakis gigabyte moze) i Semprona np. 2600+ za ok 300 zl. Co myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 po pierwsze - TUTAJ zadaje sie takie pytania !!! :angry: po drugie - naucz się edytować posty i nie pisz 2 pod rząd (poczytaj regulamin) po trzecie - twój drugi wariant według mnie będzie lepszy, tylko zamiast semprona jakoegoś bartona. albo jak mozesz sobie pozwolić to coś na s. 939 + A64 venice ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...