mengask Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam mam problem z rozdzieleniem neo wlasnie przy pomocy tego routera. Czy Dioda od ADSL powinna swiecic zaraz po wlozeniu kabla telefonicznego czy po skonfigurowaniu routera (podanie uzytkownika i hasla)? Bo u mnie sie wogule ona nie swieci, nawet jak skofiguruje to tez nie, ale jak podlaczam modem z TePSy to wszystko hula, a do routera nie. AHA i czy dioda status ma migac czy swiecic jednostajnym swiatlem, u mnie miga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam W zyciu Ci to nie zadziala G664T ma modem z Anexem B czyli cyfrowym i nadaje sie do Netii, lepiej szybko wymien ten sprzet w sklepie na G604T Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 ktos CIEBIE tu wprowadza w blad anexy nie maja nic do nazwy :P netia i tpsa jesli masz analogowe lacze to A jesli cyfrowe to B jesli masz ISDN to jest OK jesli nie to annex A na 99% musisz go wymienic na model z anexem A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 sprzedaj ten routerek i kup dsl-g604t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mengask Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 no wlasnie chce go wymienic w sklepie, w ktorym kupowalem, bo wsumie to oni wprowadzili mnie w blad, bo sami go zaproponowali do tej neostrady, wiec ide robic rozpier....uche w tym sklepie, dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mengask Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 udalo mi sie zamienic ten router na dsl-g604t. a czy na pewno bedzie neo smigac na tym, bo nastepnym razem to juz chyba mi nie wymienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 bedzie smigac, az milo ;) tylko w setup>connection1 wybierz: type: PPPoA VPI: 0 zaznacz: On demand wpisz login i haslo do neo pozniej tools>system commands i save all ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...