kkNd! Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Mozecie mi powiedziec czego objawem jest tak zawieszający się komp? - po "zwisie" wiatraki ciągle chodzą, nie idzie sygnal na monitor, a kompa przed ponownym włączeniem trzeba najpierw wyłączyć. Jestem prawie pewny, że chodzi o zasilacz (chieftec hpc-360-202), ale nie wiem czy to objawy przegrzewania się zasiłki (wiatrak w nim chodzi na 5v), czy po prostu przestaje wyrabiac po upgradzie kompa. Konfig to barton 2500+@2440 mhz 1.9v, x850xt pe, combo nagrywajka, 3 kostki ramu i jeden hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Skąd masz pewność ze to wina zasilacza ? sprawdzałeś kompa z inną zasiłką ? Twój komp to jeszcze powinien bujać sie spokojnie na tej zasiłce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 wczesniej z radkiem 9800pro chodzilo spoko, po zmianie na x850xt pe (chlodzone woda wszystko), przy zamknietej obudowie i sporej temp w pokoju sie wiesza. Teraz przez pare h katowalem nfs mw i mam pewnosc, ze chodzi o przegrzewajacy sie zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...