eKOKOsss Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Otóż instaluje sobie Windows XP jak wyżej w temacie na takim sprzęcie: DFI LanParty NF4 Ultrda-D AMD64 Venice 3000+ dysk jak w podpisie dvd jak w podpisie przy instalacji raczej nie ma problemu poza ponad 15 minutowym instalowaniem sprzętu :| "detecting devices..." Poza tym po uruchomieniu się już windowsa działają mi już tylko 4 usługi systemowe :|. Nie wiem co mam zytm już zrobic :/. Wcześiej miałem na s754 proca i DFI jak w popisie, tej nocy przesiadłem się i zaczęły się problemy. Nie wiem co z tym zrobić. Windows XP ^4Bit śmiga aż miło (pomijajac fakt ze do ATI radeon X550 nie mog znaleźc sterów bo te ze strony ATI coś nie smigają). .. nie wiem co mam ztym zrobić bo wolę 32bit jak na razie jeszcze. PROSZĘ POMÓŻCIE - nie mam już pomysłów co to może być. Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 7 Grudnia 2005 przez eKOKOsss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Tytuł masz troche dziwnie sformułowany :) Wiekszość uzytkowników mających 64bit procesory wciaż "jedzie" na systemach 32 wiec to zadna "dziwota". Zapewne chodzi o sprawy sprzętowe /wykluczam niepewną uszkodzoną płyte z nośnikiem lub problem z czytnikiem CD.(tzn mam nadzieje ze to wykluczyłeś) Jesli to nowy sprzęt sprawdź bios a najlepiej zresetuj CMOS - sprawdż wszelkie ustawienia przerwań w biosie i daj auto.Wypnij i podepnij ponownie taśmy IDE/Sata czasem potrafią spowodować duzy kłopot nawet źle zgięte tasmy. Sprawdź co będzie po tych prostych poradach i jak bedzie kłopot bedziemy szukac dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eKOKOsss Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Dziekuje i tak dziś postąpie dam znać co z tego wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eKOKOsss Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Problem się już rozwiązał, temat można zamknąć :D. Otóż nie zrobiłem jednej najważniejszej chyba rzeczy :blink: Nie wiem jak mogło mi to wylecieć. Po złożeniu kompa nie zresetowałem BIOSu (Clear CMOS). Pewnie jakieś ustawienia BIOSu "gryzły sie" z windą. Teraz jest już wsyzstko okej. Dziekuję. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ważne ze działa - pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...