k a m e r e k Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Czy rzeczywiscie lepiej dla szybkosci dzialania systemy Windows by instalowac goly system na systemowej a na innej programy? a moze lepiej jednak wszystko na systemowej - gdyz sporo z nich instaluje swoje biblioteki do katalogu windows? Edytowane 7 Grudnia 2005 przez k a m e r e k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 jakis powod tego jest ze ms wykombinowali cos takiego ja program files (; jesli zrobisz raz na jakis czas defragmentacje to nie powien chodzic wolniej niz jak bys mial pf na osobnej partycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 ja tak robie od wielu wielu lat i nie narzekam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 ja tez ;) tylko rozne opcje ostatnio testuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 JAk ktos nie ma co robic niech spróbuje przetestowac taką opcje(moze byc problem z plikami w uzyciu przy przeniesieniu całosci). - Partycja NTFS - Programy na drugiej partycji - Usunięta litera z partycji z programami i partycja zamontowana w folderze c:\program files Efekt: Niby tak jak domyslnie, w rzeczywistosci programy są na drugiej partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekken666 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 No ja niby mam cos takiego jak w temacie tyle ze robie tak z Grami, aby podczas przywracania partycjiAcronis TruImagem nie skasowalo mi savow. Niektore gry trzeba zainstalowac jeszcze raz (jesli jej nie bylo gdy robilem obraz) a niektore dzialaja nawet jesli przywrocilem partycje a ich nie bylo w rejestrze, roznie.... Problemow zadnych nie mialem (no chyba ze liczyc ten ze instaluje gre jeszcze raz) a przynajmniej nie wkurzam sie jak mi save pojda sie ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...