AMDFan Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam Odłączyłem przypadkowo myszkę i windows wystartował. Więc po wyłączeniu komptera podłączam ją ale system jej nie widzi Co zrobić Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Podłącz inną i zobacz czy jest dobrze. Może przy myszy jest uszkodzony przewód (spotkałem się z takim przypadkiem). Jak nie to spróbuj z klawiatury w panelu sterowania zainstalować na nowo lub przywrócić sterownik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDFan Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Oczywiście pracuje w Win Xp a myszka jest standardowym urządzeniem W menadzerze urządzeń stysem nie ma zainstalowanej "standardowej myszy PS/2" Kiedy skanuję w poszukiwanu zmian sprzętu nic nowego nie wykrywa Jak zainstalować standardowy sterownik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Recznie - Panel sterowania>Dodaj sprzęt>Tak urządzenie zostało już podłączone>mysz lub Panel sterowania>mysz>sprzęt>właściwości>sterownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDFan Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Właśnie tak robię ale nyszki dalej nie widzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 To na moje oko myszka walnięta albo gniazdo. Może jak odłączałeś coś się urwało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...