Skocz do zawartości
Flanel

[ot] [hard Problem]fsc Amilo 7440 I Problemy Z Grami (fifa 06)

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem od nowości FSC 7440. Wszystko jest cycuś, ale pojawił się zgrzyt w grach. Wiem że to nie sprzęt do tego typu softu, no ale..

Żeby nie było. Kilkanaście gier chodzi bez zarzutu. GTA SA, HOMEWORLD2 działają jak należy.

Problem pojawia się przede wszystkim przy FIFA 06. Objaw ? -> Gra zap...dala jak szalona. Przy ustawieniu tempa gry na SLOW, nie nadązam wzrokiem za piłką, a gra toczy się tak szybko jak bym oglądał film na wideo na przewijaniu.. Jest tak szybko że nie da się grać.

Przy Call of Duty 2 natomiast, występuje - jak głosi komunikat gry - problem z directX i gra się nie uruchamia. Podane są wskazówki co zrobić by nie było problemu, jednak po ich wypełnieniu, problem pojawia sie nadal i nie pozwala uruchomić gry.

Po przeinstalowaniu systemu na nowo nic sie nie poprawiło. Co dziwne - kiedy próbuję na siłę zainstalować najnowszy directx, instalacja trwa dosłownie 1 sek. Tak jak by nic się nie ładowało.

Pamietam że na stacjonarnym trwało to trochę.

Nie mam pojęcia co jest nie tak, ale może ktoś już spotkał się z takim przpadkiem.

Pomóżcie proszę.

edit: Przeinstalowałem system, zaktualizowałem bios, zainstalowałem nowe stery od grafy, i nadal nic. FIfa jak SMIGA, tak smiga...kończą mi sie pomysły

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi