tomek176 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam :!: Mam od kilku dni monitor LCD 19'' Hyundai B91A, no i od wczoraj mam problem. Po prawej stronie ekranu pojawil się cieniutki pasek, który co jakiś czas znika lub też zmienia kolor i zmienia miejsce położenia. Poprawienie wtyczek nic nie zmienia, reset kompa, monitora, zmiana rozdzielczości również nic. Cały bajer jeszcze w tym, że linia lubi sobie zniknąć i czasami oddając w ramach gwarancji mogą mi go oddać ... Co mam zrobić :?: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam :!: Co mam zrobić :?: :mur: Monitor jest UWALONY oddaj go do serwisu razem z fotką. Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 problem z elektroniką, niech to bedzie nauczką dla tych którzy chcą "oszczędzić" kupując LCD z byle jaką elektroniką. Tylko serwis pomoże, chyba że jest to problem z kartą grafiki, spróbuj na innych kartach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek176 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Karta grafiki jest ok, bo problem jest już od biosu. Pojawił sie dopiero po zmianie monitu. Mam nadzieję, że mi szybko wymienią. Dziś tj. 08.12.2005 zabiera monitorek kurier. Zobaczymy jak szybko się uwinie serwis. Edytowane 8 Grudnia 2005 przez tomek176 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...