raven_88 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Heh...a to wszystko na def napięciach i bez zmiany chłodzenia...:)...widać dobrze wentylowana obudowa :D zobaczymy jak mój PoV będzie śmigał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Heh...a to wszystko na def napięciach i bez zmiany chłodzenia...:)...widać dobrze wentylowana obudowa :D zobaczymy jak mój PoV będzie śmigał... widać że farciarz ... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Jaki tam szczęściarz, założył WC na kartę i szpanuje...nie wierzę, że na def. chłodzeniu i napięciu osiągnął takie wyniki, zbyt duża rozbieżność pomiędzy wynikami innych egzemplarzy Edytowane 17 Stycznia 2006 przez SzperSon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) moim skromym i niezawsze słusznym zdaniem zegary były wykrecone tylko na potzreby tego jednego testu. Znaczy sie ze przeszedł marka i spowrotem zegarami w dół zeby zwiechy nie było. A podczas testu ekran sypał artami jak oszalały zapewne. Co niue zmienia faktu ze wynik jest [ciach!]bany w kosmos Edytowane 17 Stycznia 2006 przez guziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 te 8k to jak dobrze przeczytalem bylo po Vmodach i na innym chlodzeniu. te 8k to jak dobrze przeczytalem bylo po Vmodach i na innym chlodzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Co niezmienia faktu, że wynik jest na poziomie kart typu 7800GT. Muszę szybciej zacząć zbierać kasę na tę grafę :wink: Edytowane 17 Stycznia 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 6800GS + vmod + zalman vf-700cu = niezły sprzęcik :D Niech no tylko sesja dobiegnie końca, a wypłata spłynie na konto :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1rU$® Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ktos tutaj jedą stronkę wczesniej dał biosa zmodowanego do 6600 msi ale zonk ;( ciemność i grafa na pci jak zwykle uratowała życie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Co niezmienia faktu, że wynik jest na poziomie kart typu 7800GT.dokładnie. I to przy "tylko" 12 potokach. Niech ktos pokarze X800GTO2 po modzie albo nawet X850XT PE oraz 6800 Ultra z takim wynikiem. Edytowane 17 Stycznia 2006 przez guziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 ciemność i grafa na pci jak zwykle uratowała życie :)jak? wytłumacz plizz :) zielony jestem :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1rU$® Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) jak? wytłumacz plizz :) zielony jestem :unsure: Odpalsz kompa na 2 grafach z czego jedna ma być na stere poczciwe PCI (kupisz na allegro za 5 pln) i w biosie przestawiasz na display first: pci, i pod to grafe na pci dajesz monitor i startujesz i nastepnie flasciach!esz ponownie juz dobrym i pewnym biosem ta grafe z pci express i powiino byc oK ;) p.s. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23961 a ma ktoś to cacko i jak się to spisuje ??? Edytowane 18 Stycznia 2006 przez V1rU$® Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon__ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 powiem wam szczerze że dobre chłodzenie nic niedaje zyskałem tylko 5 mgh na gpu kpiłem zalmana 700alcu myślałem ze coś pomoże ale przynajmniej elementy od zasilania są bardo dobrze chłodzone myśle że tylko v-mod coś da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 p.s. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23961 a ma ktoś to cacko i jak się to spisuje ??? z tego co obserwuje temat to nikt, ale na bank sparwuje sie jak inne bo to ta sama karta :) naklejka geinwarda tylko. ale juz niedługo geinward wyda 6800GS z 512mb i pamięciami 1.4ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 ma1y masz jakiegos linka na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 ma1y masz jakiegos linka na ten temat? http://theinquirer.net/?article=29034 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1rU$® Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 http://theinquirer.net/?article=29034 :) <WOW> niezłe to będzie cacko ;) i te pamiątki 1,4 ns :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 <WOW> niezłe to będzie cacko ;) i te pamiątki 1,4 ns :)ipewnie cena 7800GT znając geinwarda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1rU$® Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 ipewnie cena 7800GT znając geinwarda :) własnie cena ;( bankowo bedzie drogi ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 a kolejne 256 MB będzie się marnować :mur: jak ja kocham takie "wynalazki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=82369335 Już jest na AGP na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 pogielo ich zdeka z cena :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 za tyle to się kupuje 6800 Ultra... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1rU$® Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) fajny czerwony laminacik ale cena :( <WOW> p.s. jakie najlepsze sterowniki do 6800 gs ??? Edytowane 18 Stycznia 2006 przez V1rU$® Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmola Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) pogielo ich zdeka z cena :lol: w icompie jeszcze jest przyzwoicie za wersje extreme z wyższymi taktowaniai 900zl..:) http://www.icomp.pl/produkty.php?action=po...raficzne&id=169 myślę, że warta uwagi, co sądzicie??? Edytowane 19 Stycznia 2006 przez osmola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZHRANC Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 konkret jeszcze tylko cena niebawem spadnie ponizej 800 i bedzie git zastanawiam sie czy XFX dostaje selekcjonowane rdzenie od ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmola Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 konkret jeszcze tylko cena niebawem spadnie ponizej 800 i bedzie git zastanawiam sie czy XFX dostaje selekcjonowane rdzenie od ATI oby spadła..:) tak czy inaczej po sesji chyba nowa moja karta..:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon__ Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 ile macie w nowym marku ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Opłaca się wymienić X80PRo z opisu na tego 6800GS Extreme? Nie mówie o cenie, powiedzcie czy wydajnosć bedzie wyższa:) EDIT: Heh, chyba się coś panom w sklepie pomyliło.. Na stronie XFX jest podane taktowanie AGP 350/100, a nie 450/1100:( A wersja Xtreme jest tylko na PCI-E... http://www.xfxforce.com/web/product/listCo...41#PV-T42G-UAD7 Edytowane 19 Stycznia 2006 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 No...przyjechał mój PoV :)... pierwsze testy (wszystko na def) - 3d01 - 16k, 3d03 - 10,6k, 3d05 - 5k...3d06 - jak obczaję jak rozpakować to sprawdzę oczywiście... teraz będziemy się za oc brać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmola Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Opłaca się wymienić X80PRo z opisu na tego 6800GS Extreme? Nie mówie o cenie, powiedzcie czy wydajnosć bedzie wyższa:) EDIT: Heh, chyba się coś panom w sklepie pomyliło.. Na stronie XFX jest podane taktowanie AGP 350/100, a nie 450/1100:( A wersja Xtreme jest tylko na PCI-E... http://www.xfxforce.com/web/product/listCo...41#PV-T42G-UAD7 napisałem do nich maila i patrze że juz się wyjaśniło....zmienili na nizsze taktowania w opisie karty... kurde a myślałem że se ja kupie...:( hmm...tylko najdziwniejsze że teraz w opisie i wersja na Pci-ex ma takie same taktowania jak AGP... :huh: Edytowane 19 Stycznia 2006 przez osmola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...