Skocz do zawartości
partyboy666

GeForce 6800 GS

Rekomendowane odpowiedzi

Akurat w przypadku zasilaczy jakosc w cale nie rosnie liniowo wraz z ceną. Jest grupa zasilaczy wlasnie w tej cenie, zarowno seasonic jak i rozne modele fortrona, gdzie ciezko znalesc cos wyraznie lepszego np do 200zl... W takiej sytuacji wybor jest chyba oczywisty. Jezeli chcemu miec wyraznie lepszy zasilacz to bedzie kosztowac duzo duzo wiecej.

Czyli, taki mi styknie, udzwignie tego gf'a? : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie problem odnosnie mojecha GS-a (AGP).....chodzi o temperatury: otoz aktualnie w spoczynku mam na rdzeniu 58 stopni i tak jest caly czas. Otoczenie procesora graficznego 42 stopnie. Chlodzenie jak w sigu. Patrzac jednak na logi z eweresta to po godzince grania w FEAR-a temperatury mam miedzy 78 a 82 stopnie...czy to nie jest za duzo. Chodzi tez o to ze zaczynaly sie jaja pozwyzej 80 stopni...przycinki lekkie...dodam ze mam bude tracera, dwa wentyle 120 jeden przod jeden tyl, pod karta wentyl w miejscu PCU wyciagowy...buda niby dobrze wentylowana ale co z tego??? Kupilem nowe chlodzenie i sie okazalo ze mala lipa wyszla ...dodam ze rdzen ustawiony na 400 a nie na 350, jakie macie temp na rdzeniu w swoich GS-ach i czy moje to normalka i a jak nie to co poradzic???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh - chodzi mi o pokazywanie temp w trakcie grania. nie bede przeciez patrzyl na godzine i sobie zapisywal zeby po wyjsciu z gry sprawdzic temp

Witam.W RivaTuner odpal RivaTuner Statistic Server i w prawym górnym rogu ekranu będziesz miał podana temperaturę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stery 81.98 :)

Sideband - gratuluje wyniku :) Ja jeszcze nie zrobilem Vmodu. Mam nadzieje ze jak go zrobie to Cie przescigne ;P hehehe ;)

Jesli chodzi o temperature to przy benchmarkach daje na full swoje WC: idle 26 stopni, stres 35 stopni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi