chase1 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 ja na plycie dostalem forcewary 81.98... te tez zainstalowalem i tyle, teraz instaluje DHzer0point 0.8360 (ForceWare 83.60)... zaraz zobaczymy czy to cos zmieni a jak to jest z rozstawem otworow na Gs'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 dh0 sa beznadziejne - nie ma co sie w nie wogole bawic - we wszystkich smarkach wydajnosc nizsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liroyek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 ja uzywam xtreme-g 83.90 nie wiem jak w 3dmarkach ale w grach nie mam z nimi zadnych problemow, jakos obrazu doskonala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahzell Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Akurat w przypadku zasilaczy jakosc w cale nie rosnie liniowo wraz z ceną. Jest grupa zasilaczy wlasnie w tej cenie, zarowno seasonic jak i rozne modele fortrona, gdzie ciezko znalesc cos wyraznie lepszego np do 200zl... W takiej sytuacji wybor jest chyba oczywisty. Jezeli chcemu miec wyraznie lepszy zasilacz to bedzie kosztowac duzo duzo wiecej. Czyli, taki mi styknie, udzwignie tego gf'a? : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 taki tam moj wyniczek na msi 6800gs, takty 520/1190 stery 81.95 http://img486.imageshack.us/my.php?image=2k64eb.jpg zle nie jest choc mogloby byc lepiej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Na tych samych taktach i procu @2,6 GHz mam ze 200 pkt mniej... drugie jajo trochu daje :) testował ktoś 84.12 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm_ Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 27401 i juz przegrywasz :) Dobra i teraz moja odpowiedz, sorry, że tak dlugo musiales czekać http://service.futuremark.com/compare?2k1=8915733 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanss Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Czy ktoś mógłby przetłumaczyć ten wątek: http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=171843 mieszam mieszam i nic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) eh i tak nie jestem super zadowolony Compare URL: http://service.futuremark.com/compare?3dm06=165770 wynik to zasluga proca a nie grafy @hanss - a co to mialo dac ? i czeg nie rozumiesz Edytowane 5 Marca 2006 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahzell Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) ludzie no bo ja nie moge wlozyc karty bez tego xD http://www.allegro.pl/item89850523_seasoni...fs_wroclaw.html pociagnie go czy nie? //narazie nie mam kasy na chiefteca :P Edytowane 5 Marca 2006 przez rahzell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 nie - a moze tak, a moze zjara wszystko przy okazji... po co ci cheftec? jest masa lepszych zasilaczy ps. jak nie masz siana, to kup sobie tymczasowo fortrona 400W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liroyek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 panowie a jakie macie wyniki w 3dmarkach 03 i 05 ?? 06 dopiero ciagne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm_ Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 panowie a jakie macie wyniki w 3dmarkach 03 i 05 ?? 06 dopiero ciagne ;) W 03 mam lipne bo tylko 12842p :mur: , jeszcze musze sie pobawic tym smarkiem, na razie chce zrobic w 2001se 28k :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahzell Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Lol. Pozyczylem troszke lepszy zasilacz, 350W i problemy sa identyczne.. wyglada na to, ze to nie wina zasilacza. :| co innego? stery? mam z plyty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@cper Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Panowie problem odnosnie mojecha GS-a (AGP).....chodzi o temperatury: otoz aktualnie w spoczynku mam na rdzeniu 58 stopni i tak jest caly czas. Otoczenie procesora graficznego 42 stopnie. Chlodzenie jak w sigu. Patrzac jednak na logi z eweresta to po godzince grania w FEAR-a temperatury mam miedzy 78 a 82 stopnie...czy to nie jest za duzo. Chodzi tez o to ze zaczynaly sie jaja pozwyzej 80 stopni...przycinki lekkie...dodam ze mam bude tracera, dwa wentyle 120 jeden przod jeden tyl, pod karta wentyl w miejscu PCU wyciagowy...buda niby dobrze wentylowana ale co z tego??? Kupilem nowe chlodzenie i sie okazalo ze mala lipa wyszla ...dodam ze rdzen ustawiony na 400 a nie na 350, jakie macie temp na rdzeniu w swoich GS-ach i czy moje to normalka i a jak nie to co poradzic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 tez ma mpytanie odnosnie temp - czy jkest jakis program, ktory pokazuje na bierzaco temp gpu ? na radku mozna sobie atitraya ustawic i widze ile 'C jest podczas grania, jakie aktualne obroty wiatraka itp. a w gf ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liroyek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 temperaturki ladnie sa pokazane w riva tuner ;) sa takie 4 wykresy z ktorych mozna odczytac np skoki temp :) wchodzimy do rivy na opcje karty i wybieramy hardware monitor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 nieo to mi chodzi - ja chce widziec w czasie grania/smarka ile mam 'C na gpu... w ati tak mozna - myslalem, ze na nv tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liroyek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 no przeciez mozna, klikasz myszka na wykres i ci podaje dokladnie temp o danej godzinie, wiec czego ci brakuje ?? wg mnie tam wszystko jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 eh - chodzi mi o pokazywanie temp w trakcie grania. nie bede przeciez patrzyl na godzine i sobie zapisywal zeby po wyjsciu z gry sprawdzic temp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Moj dzisiejszy wynik :) Walka dalej trwa... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 eh - chodzi mi o pokazywanie temp w trakcie grania. nie bede przeciez patrzyl na godzine i sobie zapisywal zeby po wyjsciu z gry sprawdzic tempWitam.W RivaTuner odpal RivaTuner Statistic Server i w prawym górnym rogu ekranu będziesz miał podana temperaturę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Malik - bardzo ładnie :) jakie stery ? ...bo właśnie szukam najlepszych do testów... jeszcze 2 tygodnie czekania na accelero :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 no to mały vmodzik na gpu z 1.37v na 1.45v jest 566mhz na gpu , 6874pkt w 3dmarku 2005 wynik nie jest wysoki bo proc słabo taktowany , zara orb w sigu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liroyek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 sideband czym chlodzisz te grafe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 pentagram xc-80 cu , mam nadzieje , że wycisne z tej karty 8k(min 7.5k) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liroyek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 jakie masz na tym pentku temperatury ?? ja przymierzam sie do zalmana ;) moze jutro juz bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 w idle mam 39-40 stopni , w stresie nie sprawdzałem(tyle co wyjsciu marka 2005 było ok 50stopni), ale z tego co zauwarzyłem znacznie mniej rośnie niż na stocku i znacznie ciszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Stery 81.98 :) Sideband - gratuluje wyniku :) Ja jeszcze nie zrobilem Vmodu. Mam nadzieje ze jak go zrobie to Cie przescigne ;P hehehe ;) Jesli chodzi o temperature to przy benchmarkach daje na full swoje WC: idle 26 stopni, stres 35 stopni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liroyek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Sideband - tempteraturki rewelacja :) na jakich sterach lecisz ?? tez 81.98 ?? Edytowane 6 Marca 2006 przez Liroyek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...