mastertab Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ja tam mam 1400MHz na pamiątkach bez problemu, grzeją sie niemiłosiernie, ale to z racji zastosowania wyjątkowo [ciach!]ianego chłodziwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Witam, mam zamiar wymienic mojego starego Radka 9800Pro na GF6800 GS (AGP oczywiscie). Chce sprzedac radka, doplacic ok. 100 zl i kupic: http://allegro.pl/item106767789_6800_gs_ex...z_12pot_5v.html W 3dMarku'03 ten 6800 przebija mojego Radeona prawie dwukrotnie (11309, a obecnie u mnie 6542 pkt). Teraz pytania: 1) czy roznica w grach tez bedzie az tak zauwazalna? Nie chodzi mi oczywiscie o przyrost mocy rzedu 100%, czym mozna sie zasugerowac po obejrzeniu wynikow 3dMarka. 2) czy ten model nie jest jakis lipny? Moze oplaca sie dolozyc do wersji 256ddr albo 256bit? W wysokich rozdzialkach gral nie bede (1024x768 max), a i textury w medium/low przeboleje. W 3dMarku wielkiej roznicy miedzy nimi nie ma. 3) czy tego 6800 uciagnie moj Chieftec 360DF? Do tej pory dawal rade ze sprzetem w sygnaturce.. Dzieki z gory za rady ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelecp Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Witam Wszystkich Właśnie kupiłem słynnego palita 128MB. Muszę przyznać, że wstępne testy potwierdzają słuszność wyboru. Jestem mile zaskoczony poziomem hałasu. Fakt, że mam trochę wyciszoną obudowę, ale jest dużo ciszej niż na moim starym MSI 4200TI. Mam do Was pytanie. Jakim softem można regulować prędkość obrotową wiatraka tak, żeby osobno było ustawienie 2D/3D. I czym można ustawić, żeby po wejściu w 3D zmieniało sie taktowanie karty? Pozdrawiam Paweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Witam Wszystkich Właśnie kupiłem słynnego palita 128MB. Muszę przyznać, że wstępne testy potwierdzają słuszność wyboru. Jestem mile zaskoczony poziomem hałasu. Fakt, że mam trochę wyciszoną obudowę, ale jest dużo ciszej niż na moim starym MSI 4200TI. Mam do Was pytanie. Jakim softem można regulować prędkość obrotową wiatraka tak, żeby osobno było ustawienie 2D/3D. I czym można ustawić, żeby po wejściu w 3D zmieniało sie taktowanie karty? Pozdrawiam Paweł Użyj RivaTuner w wersji RC 16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Witam, mam zamiar wymienic mojego starego Radka 9800Pro na GF6800 GS (AGP oczywiscie). Chce sprzedac radka, doplacic ok. 100 zl i kupic: http://allegro.pl/item106767789_6800_gs_ex...z_12pot_5v.html W 3dMarku'03 ten 6800 przebija mojego Radeona prawie dwukrotnie (11309, a obecnie u mnie 6542 pkt). Teraz pytania: 1) czy roznica w grach tez bedzie az tak zauwazalna? Nie chodzi mi oczywiscie o przyrost mocy rzedu 100%, czym mozna sie zasugerowac po obejrzeniu wynikow 3dMarka. 2) czy ten model nie jest jakis lipny? Moze oplaca sie dolozyc do wersji 256ddr albo 256bit? W wysokich rozdzialkach gral nie bede (1024x768 max), a i textury w medium/low przeboleje. W 3dMarku wielkiej roznicy miedzy nimi nie ma. 3) czy tego 6800 uciagnie moj Chieftec 360DF? Do tej pory dawal rade ze sprzetem w sygnaturce.. Dzieki z gory za rady ;) Link co podales z Aukcji jest do karty PCIe - chyba ze arche ma rowniez takie same karty na AGP :) to wtedy ... 1. roznica w wydajnosci bedzie ZNACZNA - nawet bardzo znaczna :-) (szczegolnie w nowych grach) 2. Jesli chodzi o PCIe - to akurat ten model co podales jest malo oplacalny bo za podobna kase mozna kupic 7600GS Galaxego na ddr3 1,4 ns tez 128mb i 128bit ... ktory po o/c bedzie wydajniejszy - jesli zas chodzi o AGP to za ta cene karta wydaje sie byc b.dobra propozycja ... A czy warto dolozyc do 256mb i 256 bit ?? :) to juz zalezy od tego jak zapalonym graczem jestes 3. Szef da rade ;-) Edytowane 29 Maja 2006 przez Strongmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Side a ty mówisz o palicie 128MB czy 256 ?nie wiem co masz na myśli , ale rozmiar pamięci na karcie nie ma znaczenia odnośnie tego co pisałem wcześniej Ja tam mam 1400MHz na pamiątkach bez problemu, grzeją sie niemiłosiernie, ale to z racji zastosowania wyjątkowo [ciach!]ianego chłodziwa.gdyby były 1.4ns to powinny lecieć z miejsca na 1500mhz , ja mam 2ns ile lecą bez żadnych modyfikacji 1350mhz , po vmodzie da rade wyciągnąć 1450mhz ,ale po co je męczyć - jeżeli zysk z tego jest minimalny w grach(jedynie do robienia rekordów w markach jest sens) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Sideband ale ty masz X1, które odciąga ci ciepło z pamiątek, a w tym Palicie są super lipne radiatorki nie wiem czy pamięci nie chodziły by lepiej bez nich :wink: i zgadzam się w zupełności teraz mam ustawione na 1320 MHz bo się cieplej w domu zrobiło i nie będe ich tak katował jak troche kasy wpłynie to załatwie im lepsze chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Ja narazie nie planuje niczego podkręcaćna zasilaczu 300W :lol2: Side zawsze znajdzie jakąś Ale. Side nażekasz w porównaniu ( mówie o Palicie 128MB no i oczywiście na AGP na które to niema 7600GS) do 1.6ns na 6600GT które lecą ok 1200 to i tak jest dobrze. Ja nienarzekam jak na karte za mniej niż 500zł i mniej o kilkadzisiąt od 6600GT galaxy z zalmanem to wyniki i tak są świetne :razz: Edytowane 29 Maja 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ja narazie nie planuje niczego podkręcaćna zasilaczu 300W :lol2: Side zawsze znajdzie jakąś Ale. Side nażekasz w porównaniu ( mówie o Palicie 128MB no i oczywiście na AGP na które to niema 7600GS) do 1.6ns na 6600GT które lecą ok 1200 to i tak jest dobrze. Ja nienarzekam jak na karte za mniej niż 500zł i mniej o kilkadzisiąt od 6600GT galaxy z zalmanem to wyniki i tak są świetne :razz: Czyli jakie :D Wymien w 2001,3,5,6 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Ciekawi mnie jakie macie temperatury kart po OC? Chodzi mi zarówno o temp rdzenia jak i tą drugą - ambient. Zastanawiam się jaka jest bezpieczna granica dla pamięci, może ktoś zdradzi na jakiej mu się pamiątki wysypywały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugi70 Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) w stresie tj gra + benchmarki około 2 godziny temperatura po oc dochodzi do 80 stopni. w windzie 50 stopni. różnica przed ipo podkrecenu wynosi około 2 pamieci ida maksimum 1365 bez artów ale sa już gorace nie wiem jaka temperatura nie mam takiego termometru ale prawie parzą w palce Edytowane 29 Maja 2006 przez dlugi70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Czyli jakie :D Wymien w 2001,3,5,6 :D 2001 jeden musiał bym Directa 8 wgrać żeby to chodziło a w 2003 10200 kolega na podobnym konfigu z GF 6600GT ( od galaxy z zalmanem po OC ) miał nawet nie 9 tysięcy :wink: A reszty marków nie posiadam będe je musiał ściągnąć kiedyś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Ja narazie nie planuje niczego podkręcaćna zasilaczu 300W :lol2: Side zawsze znajdzie jakąś Ale. Side nażekasz w porównaniu ( mówie o Palicie 128MB no i oczywiście na AGP na które to niema 7600GS) do 1.6ns na 6600GT które lecą ok 1200 to i tak jest dobrze. Ja nienarzekam jak na karte za mniej niż 500zł i mniej o kilkadzisiąt od 6600GT galaxy z zalmanem to wyniki i tak są świetne :razz: 7600gs(agp) już w przyszłym miesiącu pojawi się w sklepach , nawet już w sterownikach jest wsparcie dla 7600gs na agp , ja też mam zasiłke 300wat i jakoś nie płacze :-P Ciekawi mnie jakie macie temperatury kart po OC? Chodzi mi zarówno o temp rdzenia jak i tą drugą - ambient. Zastanawiam się jaka jest bezpieczna granica dla pamięci, może ktoś zdradzi na jakiej mu się pamiątki wysypywały... bez oc mam temp gpu na poziomie - 38stopni przy gierkach mniej wymagających a przy bardziej wymagających 41stopni(idle gpu 36stopni , idle ambient 30stopni) po oc i vmodzie 54-55 stopni (620mhz gpu) , ambient nawet nie patrze ta temp jest bardzo zależna od temp gpu i całej sekcji zasilającej karte - nie można przyjąć tej temp jako temp pamięci Edytowane 29 Maja 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) Za miesiąc ale mi sie akurat nie chciało czekać :razz: Zresztą ceny napewno będą w okolicach 500zł ( te słabsze modele ) a wersja Galaxy z DDR3 pewnie coś koło 600zł :P. Edytowane 29 Maja 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 2001 jeden musiał bym Directa 8 wgrać żeby to chodziło a w 2003 10200 kolega na podobnym konfigu z GF 6600GT ( od galaxy z zalmanem po OC ) miał nawet nie 9 tysięcy :wink: A reszty marków nie posiadam będe je musiał ściągnąć kiedyś.2001 dziala normalnie nawet jak sie ma DX9 - latka do tego jest. Wynik masz dziwnie niski - co Ty tam masz Celerona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Dziś wreszcie będę miał Palita 6800GS 128MB :) Szybkie pytanie: jakie stery najlepsze? najnowsze instalować? Bo w temacie sterów do nvidii jestem zielony, od trzech lat jechałem na ATI... Formacik oczywiście zrobię bo i tak za dużo syfu mam, chodzi o to, co później instalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) 2001 dziala normalnie nawet jak sie ma DX9 - latka do tego jest. Wynik masz dziwnie niski - co Ty tam masz Celerona ? Pentium 4 2.4ghz z HT i 512ramu. AGP aperture size mam ustawione na 128MB przy 256 mam o wiele mniej punktów ok 9500 i ogólnie widać, że się tnie. A sterowniki to ja mam 84.21. Edytowane 30 Maja 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Dziś wreszcie będę miał Palita 6800GS 128MB :) Szybkie pytanie: jakie stery najlepsze? najnowsze instalować? Bo w temacie sterów do nvidii jestem zielony, od trzech lat jechałem na ATI... Formacik oczywiście zrobię bo i tak za dużo syfu mam, chodzi o to, co później instalować. Tak Ci szczerze powiem, że różnice w wydajności są minimalne. Na tym oryginalnie dostarczonym z grafiką mam tylko o 300 pkt mniej. Obecnie mam 82.12 i jestem bardzo zadowolony. Na 84.21 chodziło mi niestabilnie PRO 5 :?. Więc musisz sam pokombinować ze sterownikami. Ja polecam 82.12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Hmm... a jak ustawić w biosie ustawienia dotyczące AGP (sideband adresing, fastwrites)? Aperture size ustawiłem na 128MB, tamte dwie opcje mam wyłączone, bo tak miałem z kartą ATI... a jak jest z GFami? Włączyć to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Ja mam fastwrites on (mam tez nvidie) co daje kopa np. w grze Hitman Blood Money na kartach nvidi, aperature size mam na 256 mb (karta moja ma 128), jak dawalem nizej to FEAR chodzil tragicznie, w innych grach nie testowalem ale tak to wszystko mam ustawione i chodzi wszystko cialkiem spoko. Stery zainstaluj najnowsze z www.nvidia.com Edytowane 30 Maja 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ciekawi mnie jakie macie temperatury kart po OC? Chodzi mi zarówno o temp rdzenia jak i tą drugą - ambient. Zastanawiam się jaka jest bezpieczna granica dla pamięci, może ktoś zdradzi na jakiej mu się pamiątki wysypywały... U mnie w Idle (wentylek na 28%) mam 40C (buda otwarta) OC (520/1250) Load (wentylek na 100%), mam 63C (buda otawrta) Kilka dni temu podczas gry w Hitmana rdzeń osiągnął 100C ... zdjąłem więc cały wentylator zostawiając tylko radiator na karcie i przeczysciłem wszysko sprężonym powietrzem - efekt opisany powyżej ... 63C :-P W planach mam zakup Accelro X1 - dla ciszy i większego oc rdzenia. Memki ida u mnie max 1270MHz, potem sypią artami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Witam ten temat zwrócił moją uwagę bo właśnie powiedziałem alloha mojemu 6600 gt. Palit to raczej firma budżetowa ale ten extreme to ciekawa propozycja. Szukam opinii bo waham się pomiędzy 3 kartami u arche na allegro: http://www.allegro.pl/item105272327_geforc...ns_extreme.html http://www.allegro.pl/item105174606_pov_68...ne_16p_6v_.html i ostatnia ale Radek http://www.allegro.pl/item106767162_sapphi...6p_6v_agp_.html Naczytałem się ostatnio artykułów na temat 6800 i x800 i raczej nic mi to nie rozjaśniło. Skłaniam się raczej w kierunku NV bo z ostatniej byłem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Czym różnią się te tryby "Low power 3D" i "Performance 3D" przy ustawianiu obrotów wiatraka w RT? Kiedy włącza się ten pierwszy? Czy może podczas oglądania filmów? Ściszył bym go sobie na minimum tak jak mam w 2D, ale nie wiem czy ten tryb nie załącza się też przy jakichś grach itp... W czasie grania wentylatorek mi nie przeszkadza, ale kiedy oglądam film to już tak... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Tryb "Low power 3D" jest włączony gdy uruchamiasz jakąś starą gre lub oglądasz film. Karta wtenczas nie jest obciążona w 100% i można sobie ustawić minimalne obroty :) Tryb "Performance 3D" jak sama nazwa wskazuje załącza się jak odpalasz nową gre i karta musi się spocić :D U siebie jak miałem stock'owe chłodzenie to w tym trybie miałem obroty na min. :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Post umieszczony został tutaj po uprzednim umieszczeniu go w dziale chłodzenie gdzie niestety nikt nie odpowiedział. Jak znam swoje wrodzone szczęscie to jestem pierwszy z takim problemem :mur: Wentylator od Accelero zaczął terkotac!Nie wiem co teraz zrobić.Dam na gwarancje ale nie moge zostac bez grafy.Chłodzenie oryginalne mam, ale niestety nie wiem jak je zamontowac skoro te tasmy termoprzewodzące które były oryginalnie nałorzone na kosci pamieci juz sie nie nadaja. Załozyć na te od Accelero?Nie wiem czy nie sa zbyt grube. P.s jak przyłoze palca do wentylatora i zastopuje go na moment to pozniej przestaje terkotac na jakis czas. Edit:Procedura reklamacji w przypadku gdy sie okaze ze u nich nie terkocze to niespełna 30zł.Nie bede ryzykował wydatku 1/2 ceny Accelero.Niech działa az wyzionie ducha :wink: Edytowane 1 Czerwca 2006 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 na jakich obrotach działasz , jeżeli na poziomie 50% to się nie dziwie , wentyle artica są kiepskiej jakości , ustaw wentyl na 100% przestanie brzęczeć , lub zmniejsz na 25% , najważniejszy aby wentyl pracował zawsze na stałych obrotach , umnie chodzi 100% zawsze i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 na jakich obrotach działasz , jeżeli na poziomie 50% to się nie dziwie , wentyle artica są kiepskiej jakości , ustaw wentyl na 100% przestanie brzęczeć , lub zmniejsz na 25% , najważniejszy aby wentyl pracował zawsze na stałych obrotach , umnie chodzi 100% zawsze i jest ok 2D=30% Low 3d, Performance3D=53% To nie wina samej konstrukcji wentylatora.Po prostu jest wadliwy.Wymiana wentylatora pewnie jest niemozliwa*. *wszystko da sie zrobic tylko nakład pracy i kosztów bedzie nieproporcjonalny do wartosci samego chłodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 przecież napisałem wcześniej , że na takim poziomie obrotów to chyba każdemu brzęczy , wentyl ma duże drgania , na wyższych obrotach drgania wentyla znacznie się zmniejszają miałem troche wentyli od artica , każdy brzęczał(tzn miały duże drgania na średnich obrotach , na niskich i full jest ok to świadczy że wentyle są kiepskiej jakości) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) przecież napisałem wcześniej , że na takim poziomie obrotów to chyba każdemu brzęczy , wentyl ma duże drgania , na wyższych obrotach drgania wentyla znacznie się zmniejszają miałem troche wentyli od artica , każdy brzęczał(tzn miały duże drgania na średnich obrotach , na niskich i full jest ok to świadczy że wentyle są kiepskiej jakości) Mi nie brzeczy bo to jest normalne- tylko terkota,charczy jak zdezelowany brzeczek na chipsecie(chyba trafiłem w samo sedno) Potrafie rozpoznac terkotanie spowodowane sama specyfika pracy wentylatora od terkotania ktore jest spowodowane jego wadliwoscia.Moj problem to nie identyfikacja tego czy tak powinno byc czy nie, bo wiem ze nie powinno,tylko co zrobic zeby przekonac sprzedawce do tego ze produkt jest wadliwy w momencie kiedy u niego okaze sie ze działa sprawnie(bo akurat momecie procedury testowej u sprzedawcy Accelero działało sprawnie). P.s Koniec OT....niech działa az padnie.Wtedy uznaja :wink: Pozdrawiam Edytowane 1 Czerwca 2006 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Istnieją 6800 GS, które są w jakiś sposób modowalne...? Pytam, bo trafiłem na taką aukcję i się zastanawiam, czy nie wziąć: http://allegro.pl/item106716928_supermod_g...56_mb_box_.html Wcześniej sądziłem, że GS ma 12/5, bez możliwości moda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...