Linoge Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 az sam sprobuje odblokowac te potoki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 ja w poniedzialek mialem 89* w 2D :D wkurzylem sie, wyczyscilem, dalem AS5 i jest 40 :D zaczne chyba kombinowac z podpieciem czegos innego, zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Tak z ciekawości, bo jeszcze nie ściągałem chłodzenia. GPU to goły rdzeń czy też czymś jest osłonięty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 golas, sciagaj czlowieku od razu i dawaj jakas normalna paste, bo tam jej prawie wcale nie ma, z reszta bardzo latwo sie sciaga/zaklada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico26 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) Witam posiadaczy GS'ów... Mam pytanie czy ktoś posiada Gainward'a 6800GS 256MB na Pci-e na referencyjnej pcb (takiej jak w 7800) i z referencyjnym chłodzeniem z naklejką Gainwarda? Może znajdzie się chociaż 1 osoba :unsure: - Ile ten GS idzie w o/c - jest realna szansa na więcej niż 520/1200? - Są na to pcb jakieś V-mody - gra warta świeczki? Z góry thx za pomoc... Edytowane 14 Czerwca 2007 przez Nico26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam, odkryłem dość dawno dziwny przypadek w kompie. Raz na jakiś czas jak włączam maszynę na ekranie ciężko jest coś przeczytać bo paski pionowe i poziome (białe) się pojawiają :( myślałem że to coś od mobo dfi albo coś ale to ewidentnie grafika :( nie jest to zawsze ale raz na 20 włączeń ... Co z tym robić ? dać na luz czy odłożyć na półkę i coś kupić nowego ? bo czasami jest to denerwujące jak nie chce zaskoczyć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
URSUS Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Tak z ciekawości, bo jeszcze nie ściągałem chłodzenia. GPU to goły rdzeń czy też czymś jest osłonięty ?? U mnie wyglądało to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYHE Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Ja posiadam Pine GF 6800 GS XFX agp ! I tak : te karty chyba powinny mieć po 12/potoków !? Ja mam 16/6 sprawdzałm w Everescie i RivaTunerze Dzisiaj zakładałem silencera NV 5 i na metalowej obramówce obok rdzenia pisze mi 6800 GT :blink: Takty mojej karty to 350/900 Wie ktoś co tu jest grane z tą moją kartą ? A druga sprawa to podkręcanie Na standardzie (350/900) w 3Dmarku mam 11800 pkt I podkręciłem większą wartość do 1000 a tą mniejszą do 375 i uzbierałem 12650 pkt. Potem podwyższyłem do 395 a ten 1000 zostawiłem No i 3Dmark >>> 12615 dlaczego nie odnotowywuje przyrostu mocy ? Mój komp C2D E6300 DDR 1Giga Pł.gł Asus P5-VM Chieftec 400 W Jakby ktoś coś wiedział odnośnie moich zapytń to byloby fajnie B-) Dzięki Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez PSYHE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Odkopie trochę temat, nie chce nowego zakładać ... Wszystko było fajnie TV-out działał do pewnego momentu , po jakiś 2 tyg nie używania chcemy oglądać coś przez tv i skaczą paski na ekranie. Do momentu wejścia do systemu wszystko widać a potem białe paski gonią. Karta 6800gs pcie. Co to może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vcarter Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) witam - kupilem uzywana karte Palit 6800GS 128mb/bit ddr3 no i po wlozeniu jej do kompa tylko cos lekko strzeli i nic sie nie wlacza - po wyjeciu i wsadzeniu z powrotem radeon 9550 wszystko dziala normalnie tylko procek barton 2500 sie przestawil na 600mhz ale w biosie ustawilem juz normalnie ... czyli wychodzi ze mam za slaby plyte lub zasilacz ? skoro nawet sie nie wlacza ? moja plyta to epox 8rda6+ a zasilacz to FORTRON FSP350 procek barton 2.5 - 1gb pamieci karta niby napewno dobra jest wiec co teraz ? kupic lepszy zasilacz ? jaki ? Edytowane 6 Sierpnia 2008 przez vcarter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
errorek3 Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2010 Witam, kupilem sobie karte graficzna GeForce 6800gs. Wszystko ok, ale karta obsluguje AGP 8X, plyta glowna rowniez a w programie gpu-z pokazuje tak: Oczywiscie w biose ustawilem, zeby bylo 8 x :/ Czy mozna jakos wymusic, zeby pracowalo pod 8? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Wyciągnij kartę, przeczyść styki przedmuchaj slot, zamontuj kartę. Nie musisz dziękować :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...