ole-j Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Jaki LCD 19-stkę wybrać? Najlepiej w granicach półtora tysiąca, ew. jak będzie troche więcej to się chyba nie obrażę :) Będzie używany głównie do gier i długotrwałego przesiadywania na stronkach www + czasami filmy. Co jest ważne w takich monitorach? Z jakim czasem reakcji plamki, czy odświeżanie w lcdkach ma jakieś większe znaczenie? Jaka jasność, kontrast i co ze złączem DVI ? Chciałbym, żeby ten monitor służył mi pare dobrych latek, więc chcę wybrać jak najlepiej. Co powiecie o tym ? PS. Zapomniałem dodać, że będę również grał z kumplami przy jednym kompie, więc dobrze by było, by obraz był wyraźny siedząc w różnych miejscach :) Edytowane 7 Grudnia 2005 przez ole-j Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) fajnej 19 to ty za 1500 nie kupisz wypasna 17 kupisz choc ten może byc wyjatkiem nie wiem nie mam lcd w domu Edytowane 7 Grudnia 2005 przez Mac' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ja widziałem interesujący monitor lcd polskiej formy AGM 18 kosztuje śmieszne 1090zł co jest poprostu śmieszne czas reakcji 12 ms co jest super w tej cenie dodam że gwarancjia to 36 miechów czyli 3 lata... podobno są małe problemy z kontrastem cięzko jest go ustwaic super ale za tą cene nie kupi żadnej nowej 18 ja osobiscie zastanawiam sie nad kupnem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 ... Chciałbym, żeby ten monitor służył mi pare dobrych latek, więc chcę wybrać jak najlepiej. ...Zapomniałem dodać, że będę również grał z kumplami przy jednym kompie, więc dobrze by było, by obraz był wyraźny siedząc w różnych miejscach :) to raczej TN odpadaja (jak ten Samsung) -> jak nie siedzisz na wprost to widzisz miodowy nalot i lekka utrate szczegolow z tych popularnych zobacz np Belinea 101920 C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...