eMDe Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Mam Celerona 2.4 Northwood (wiem...shit) i chce go wymienic na jakis wydajniejszy. Poradzcie jaki kupic. Stary chce sprzedac (na allegro jakos po 200). Chce aby roznica nie wynosila wiecej jak troche ponad 100 zl. Moze jakis Celeron D? I czy wymienic plyte(VIARAMA U8798 :? ) bo niewiem czy bedzie ograniczala mozliwosci nowego proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 celeron D to juz duzo wiekasz wydajnosc - moze poszukaj jeszcze jakiegos northwooda z ht plyta jest do wymiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Mam Celerona 2.4 Northwood (wiem...shit) i chce go wymienic na jakis wydajniejszy. Poradzcie jaki kupic. Stary chce sprzedac (na allegro jakos po 200). Chce aby roznica nie wynosila wiecej jak troche ponad 100 zl. Moze jakis Celeron D? I czy wymienic plyte(VIARAMA U8798 :? ) bo niewiem czy bedzie ograniczala mozliwosci nowego proca? Nie sprzedasz go za 200,-...celki D uzywki chodza w takich cenach...wymien plyte na cos lepszego najlepiej na abit ai7/ic7 lub MSI to se jesce porzadnie podkrecisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76155536 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75588396 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Celeron D 2,4 + Abit IS-7 lub IS-7 E2. Lepsze są co prawda IC7 i IC7-G, ale sporo droższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 sprzedaj mobo i cpu i kup sobie jakiegos semprona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...