a5tro Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Mam k.graficzna radeona 9250 64mb/128bit ,sterowniki Catalyst 5.11 (uzywalem tez omegi i dna). PRzejdzmy do problemu w windowsie wszystko ladnie i pieknie chodzi (komp ma sredni uptime 3dni jak nie gram) ale gdy zaczynam grac to czesto (nie zawsze) po kilku minutach karta poprostu sie zawiesza. Raz albo kompletnie gasnie monitor itp. albo opcja VPU Recovery resetuje karte i dalej mozna troche popracowac. Dodam iz nie jest niz z komponentow podkrecone, k.graficzna kiedys krecilem ale nie duzo i obecnie chodzi na podstawowych ustawieniach, tak samo z procesorem. Reszta kompa: k8mv800m ,a64 2800+, 768ram (hynix,kingstone) itd. Chcem wyminic k.graficzna ale nie wiem czy to na pewno jej wina, sprawdzalem dwie karty u siebie, opisywana oraz r9200se obie maja to samo, zastanawiam sie czy to nie wina mobo ... prosze o pomoc ps zasilka to modecom300v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Moze cos z zasilaczem wlasnie jest? Sprawdz z innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a5tro Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Dzis juz nie sprawdze, ale jutro podlacze inny. Mam dera 350v ... Zobaczymy co bedzie , na razie dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...