Neosekt Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam. Wiem, ze temat byl poruszany wielokrotnie, czytalem podobne watki jednak ciagle mam watpliwosci, a podobnych modeli wymienianych zasilaczy nie moge nigdzie znalezc;/ Zamierzam kupic niedrogi i dobry zasilacz. Mozecie cos polecic? Delta czy forton? A moze jeszcze cos innego...mile widziane linki do sklepow lub przedmiotow allegro. Raz jeszcze przepraszam za ponowne poruszanie watku ale poprzednie nie rozwialy moich watpliwosci i wciaz sie zastanawiam... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Jeżeli do sprzętu z podpisu to bierz delte lub fortona 350W-bierz tego co tańszy, zawsze kasy starczy na oblanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neosekt Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 a jakies konkretne modele? bo ze wybor miedzy delta a fortonem to ja wiem, tylko nie wiem co wybrac:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 To co wybierzesz bedzie dobre... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 O gólnie bież tego który będzie tańszy oba są bardzo dobre i róznic pomiędzy nimi niema zadnych nie kupuj uzywanych ani tuningowanych tylko bo to złom... i upewnij sie ze nie kupujesz kota w worku czyli dostaniesz bebechy z 150w :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neosekt Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76176630 Bedzie dobre czy moze jakis nowszy model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...