ed00s Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Na pewno będzie wyższa, bo nie ma żadnej innej rozsądnej alterntywy dla niego na płyty ze SLI, więc mogą sobie wymyślić cenę jaką będą chcieli a i tak sporo ludzi go kupi... No i HP tam jest dłuższy ,więc większe koszty od razu... :-PTaa koszty ... wcale nie takie wieksze tego nie robi chinol w domu ale w fabryce w tysiacach. Pamietacie o ile wyzsza byla cena zwyklego jak go tylko wprowadzili ???? tego pewnie nie bedzie wyzsza niz 20 zl a jak juz troche pobedzie na rynku to napewno spadnie. tak czy inaczej to za 120 zl napewno go kupie bo: 1 Zero zabawy w modowanie zeby go wpasowac. 2 Bedzie cicho .... a jak zmienie plyte na jakas inna w przyszlosci to mam gotowy radiatorek na mostek A co do wody to juz pisalem ... mialem, i nikt mi nie wmowi ze dokladajac pare zl bede mial ciszej bo dobra pompka kosztuje wiecej niz ninja. Ceny nie moga strzelic tez tak z kosmosu bo konkurencja jest jak by nie bylo:D. Dziekuje za uwage czekamy na hr sli ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Z tymi kosztami HP to był taki żart :) A na płyty pokroju DFI sam przecież widzisz, że nie ma niczego odpowiedniego co można by wpasować tak od razu, a jeśłi już nawet jest ,to niedostępne w PL, więc jak dla mnie to rozsądnej alternatywy nie ma na dzień dzisiejszy. A ceny w PL zawsze są wyższe... Odnośnie tego, że w przyszłości na inną płytę to pewnie, że może pasować, ale nie musi... Nigdy nic nie wiadomo... Oczywiście, każdy może mieć swoje zdanie, więc spoko... Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez wozaq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Wozaq z calym szacunkiem ale jezeli w tym momencie taki ceniony producent jak dfi czy inni robia takie gafy z chodzeniem mobo to nie przypuszczam zeby w pezyszlosci sie tego ustrzegli. Konstrukcja ( polozenie ramu proca i innych elementow) z pewnoscia jest podyktowane pewnymi mi nieznanymi powodami jednak plyta sli d i dr roznia sie od siebie. Z tego wlasnie powodu przypuszczam ze popelniaja i beda popelniali takie "cos" jak na sli d ze nie ma jak tam podejsc jutro postaram sie zamiescic foty mojej grafy ... i bebechow kompa .... ciasno jak cholera. Pozdrawiam ed ?? a faktycznie top w innej plycie to poprawili :D ^^ pomylilem sie Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez ed00s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Przeciez SLI-D od DR rożnią sie tylko i wyłącznie liczbą SATA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Znalazlem dzisiaj troszke czasu i zmienilem mojego niebieskiego Zalmanka na to lezal w szawce po GF4 Bylo troszke zabawy musialem nawiercic nowe otwory pod kolki,w jednym miejscu wyciac ale warto, fan jest prawie nieslyszalny na tych obrotach. A tak przedstawiaja sie temp. IDLE Stres tt3.bmp Dolacze wam zdrecia jak to wyszlo ale zlej jakosci bo z telefonu,tylko stery do motki wrzoce. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 OT: Jednomegowy obrazek... wtedy było późno, a teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) No to zdrecia jak to wyglada, jak widac wystarczylo wyciac malusienka dziurke zeby wszystko sie zmiescilo. @Bartolomius Masz cos wiecej do powiedzenia czy tylko bedziesz komentowal wielkosci obrazkow!!! Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Wystarczy odrobinę pomyśleć, i moje komentarze nie będą potrzebne. Fajne chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ChrisG chłodzonko według mnie super tylko napisz jeszcze przy jakich obrotch bo smartguardian nie pokazuje na tym obrazku co wstawiłeś. Ja mam crystalorba i blueorba już kombinowałem żeby któregoś wsadzić, ale oba są zawysokie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 ChrisG chłodzonko według mnie super tylko napisz jeszcze przy jakich obrotch bo smartguardian nie pokazuje na tym obrazku co wstawiłeś. Ja mam crystalorba i blueorba już kombinowałem żeby któregoś wsadzić, ale oba są zawysokie :mur: Clodzenie to od TT spisuje sie wysmienicie jest nieslyszalne tu masz stres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Tyle to ja mam w idle na tym wariacie od DFI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imadłoręki Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Pisal ktos moze do angeli w sprawie tego Thermalrighta HR-05-SLI kiedy mozna sie go spodziewac ??? Będą go mieli za jakieś 2 - 3 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Będą go mieli za jakieś 2 - 3 tygodnie.Heh przeciez ja to napisalem strone wczesniej ... laga masz ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imadłoręki Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ... laga masz ???? Coś nie tak? Przepraszam, jesli czegoś nie doczytałem ale ... chciałem pomóc. P.S. Nie polecam tego wynalazku - wydajność jest kiepska. Mam właśnie okazję badać to coś i ... ogólnie nie jest to najlepszy wyrób TM. Kolega właśnie wrócił z udanych wakacji w USA i poprzywoził sobie kilka nowości... Jeśli będzie chciał tanio odsprzedać, to dam znać. Większą uciechę miałem testując jednak to coś: http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...;id_towaru=1695 tylko wentylator zamontowałem sobie z drugiej strony radiatora. Pomimo chłodzenia aktywnego jest naprawdę cichy - tym bardziej, że komputer nie jest kręcony cały czas a wentylem steruje płyta. Ogólnie znika w tle odgłosów generowanych przez dysk twardy i Zalmana VF-700 na grafie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukewola Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Wszytskich zainteresowanych informuję, że cooler Thermalright HR-05-SLI jest już dostępny w Polsce. Co ciekawe jako pierwszy pojawił się na www.zenfist.pl a nie na Angeli. Cena to 99zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Wszytskich zainteresowanych informuję, że cooler Thermalright HR-05-SLI jest już dostępny w Polsce. Co ciekawe jako pierwszy pojawił się na www.zenfist.pl a nie na Angeli. Cena to 99zł. Cena to juz lekkie przegiecie. Lepiej zaczekac na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Do kupienia za 89 zł w cooling.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) 2313197[/snapback] Wszytskich zainteresowanych informuję, że cooler Thermalright HR-05-SLI jest już dostępny w Polsce.Co ciekawe jako pierwszy pojawił się na www.zenfist.pl a nie na Angeli. Cena to 99zł. Zenfist moze i pierwszy, ale i najdrozszy, wiec nie maja sie czym szczycic. Edytowane 12 Września 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 a bedzie to cudo pasowac pod dfi na am2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) a bedzie to cudo pasowac pod dfi na am2? Sprawdz rozstaw zapinek, ale powinno pasowac. Ale wydajnosci jakies kosmicznej bym sie nie spodziewal;/ Edytowane 12 Września 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 No i ja kupilemk juz za pare dni przyjdze do mnie :D ^^^ http://www.ocforums.com/showthread.php?t=474423 A tu link koles ma zamontowanego :D ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 No i ja kupilemk juz za pare dni przyjdze do mnie :D ^^^ http://www.ocforums.com/showthread.php?t=474423 A tu link koles ma zamontowanego :D ^^ Mnie zastanawia czy sie zmiesci z zamontowanym BT lub Ninja na procu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Przecież można go przekręcić odwrotnie niż gość na zdjęciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 a macie pojecie czy rozstaw otworow w lan party jest taki sam jak w infinity (bo wiatrak z infinity na am2 i 939 wyglada podobnie)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 Mam wlasnie ninje i do tego grafa spora jest wiec jak cos dam zdjecia :D ^^powinno sie zmiescic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 a macie pojecie czy rozstaw otworow w lan party jest taki sam jak w infinity (bo wiatrak z infinity na am2 i 939 wyglada podobnie)? http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=63117 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 zamintowalem miedzy grafa i ninja zmiescil sie posko ide 36 stopni a stress zaraz sprawdze w SC sours Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Zapodaj jakieś zdjęcia jak możesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) No wlasnie kumpel zabral aparat do chin i nie mam obecnie ale moze cos wykrece jakis telefon ^^ 3 godziny gry w cs :s i temp 38 stopni bez wiatraka na nim, tylko przewiew w budzie 1 12 cm wlot i wylot 12 cm i zasilacz. Komp jest nie podkrecany htt 200. Moim zdaniem jest bardzo dobry i idealnie sie wpasowal miedzy grafe i scytha, w scycie tylko musialem dremelem odpilowac jedno mocowanie a reczej raczke do niego . Zapielem scytha od strony pamieci bo inaczej przeszkadzalo i nie dotykal idealnie do rdzenia. Inna sprawa jest to jak to ktos okreslił chyba ze sie buja .... a co ma cie nie byjac jest wysoki a kompem chyba nie szarpiesz. Postaram sie jutro cos wykombinowac ze zdjeciem i moze podkrece to powiem wiecej. Edytowane 15 Września 2006 przez ed00s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) No wlasnie kumpel zabral aparat do chin i nie mam obecnie ale moze cos wykrece jakis telefon ^^To zapodaj napiecie, ht itp. oraz temp do tego. Najlepiej bez wentyla wiejacego na HR-05 Edytowane 15 Września 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...