Xalpha Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam. Niedawno zakupilem zasilacz: FSP 350-60MDN z allegro. Wszystko by bylo ok, ale nie jest. Gdy wlaczam zasilacz z listwy komputer sie nie uruchamia. Wylaczam go i musze odczekac kiedy sie wylaczy (ok. 5 sekund) po czym wlaczam i dziala. Czym to moze byc spowodowane ? Da sie to jakos naprawic bez wymiany zasilacza? Poprzedni zasilacz (Feel 300W by Essun) wlaczal kompa od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zasilacz lewy jakiś, ja w starym kompie miałem to samo z zasilaczem, później zrobiło się jeszcze gorzej, komputer pochodził chwile i się wyłączał, wymieniłem zasilacz na nowy i było dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 zdarza się nawet najlepszym :D wymieniaj :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 No i chyba tak zrobie- sprzedawca powiedzial mi wczesniej,abym zasilacz sprawdzil w innym komputerze - jednak co mi z tego skoro u mnie zle chodzi. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Nawet mni nie strasz, kupiłem ten zasilacz ale jescze nie przyszedł, poproszę sprzedawcę żeby go sprawdził czym sie rozni zasilacz o ktorym mowa od FSP350-60THA-P http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76791013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 FSP350-60THA-P ma wtyczke 24pin , sata . ale ma mniej molexow o jedna wtyczke , no i ma 1 wentyl 80mm , mdn posiada 120mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...