Rebe Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 witam mam pytanko , mam laptopa acer aspire 5002 LM bez wifi, i chce zakupic do niego karte wifi, i jest pytanie czy laptopy z tej serii maja gniazdo miniPCI a jak tak to gdzie jest ono schowane Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 na spodzie lapka powinienes miec klapke, a nawet dwie. jedna do dysku druga do wifi i ramu. odkrecic i zdjac te klapki mozesz bez uraty gwarancji. ps. chyba wystapil konflikt avatarow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebe Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 hehehe ładna masz fotke :D, jestes pewien ze jesy minipci, mam 2 kosci ramu obok nie ma zadnego gniazda , mam jeszcze cos koło radiatora ale to nie wyglada na minipci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebe Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 ty mam jeszcze jedno pytanie, znalazłem gniazdo mini a nie wiesz czy jest antena do wifi wbudowana czy przyoszczedzili i nie zapodali jej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebe Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 a ona jest ukryta w matrycy czy jakos pod klawiatura? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 a ona jest ukryta w matrycy czy jakos pod klawiatura? powinna być w matrycy i na dole powinieneś mieć wypuszczone podłączenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebe Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 a jak wyglada to podłaczenie antety wokól gniazda minipci nie mam zadnych drucików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebe Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 mam juz karte tylko chyba mam podłaczyc do niej antene która nie wiem gdzie sie znajduje w acerze czy ktos pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebe Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 czy moze cos sie stac jak włacze wifi w laptopie bez podłaczonej anteny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 pewnie bedzie slabszy sygnal i tyle. EDYTUJ POSTY ZAMIAST PISAC KILKA PO KOLEJI! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...