Wezykowiec Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Mam problem. Zlozylem sobie nowego kompa(sempron 3000+,raeon 9550xt,zasilka: delta 350, 1024ram twinmos dual, dysk: samsung 200g sata2, plyta: ASrocka). Gdy gram w jakies bardziej wymagajace gierki typu: sudeki komp po dluzszej grze sie zwiesza. Wale wtedy w alt+tab i sie jakos odblokowuje ale zwiechy wystepuja coraz czesciej. Gralem w ta gre na tej samej karce ale innej reszcie(celeron 1.2, plyta jakas intela, 512 ram sdr) i wtedy nie mialem takich problemow ale gierka miala malo fps xD. Teraz mam duzo fps ale ten problem. To wystepuje takze w grach takich jak Sims 2(tylko tyle mam narazie zaisnatlowane). Nie dzieje sie to w grze Enemy Territory. Pomocy, czego to wina?? Moje chlodzenie na procka to pentagram 100+ alcu i kraci mi sie wiatraczek na 3000 obrotach. Czy to moze byc wina tego ze za szybko sie kreci>> HELP :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 albo cos Ci sie przegrzewa albo zasilacz nie trzyma napiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezykowiec Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 a jak moge to sprawdzic i ew. co polecacie za moja delte 350w.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ta dleta jest dobra, ale sprawdź napięcia miernikiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezykowiec Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 a czego to moze byc wina jeszcze, oprocz zasilki. przed tym jak zlozylem tego kompa gralem w ta sama gre na radku 9550xt, celku 1.2, 512 ram sdr, plyta jakas intela, a zasilka megabajt 2ilestam w. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 a chlodzenie na procku dobrze zalozyles? bo zasilacz jest dobry, no chyba, ze trafiles na wadliwy model... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezykowiec Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) no zalozylem raczej dobrze. stosowalem sie do instrukcji. najdziwniejsze jest to ze jak wezme alt+tab i poczekam chwile to sie komp odwiesza i moge troche pograc do dalszej wtyki, ale moge to zsrboic 3-4 razy. potem juz gra nie chce sie maxymalizowac ;/. nie wiem co zrboic. uzywam everesta i temp. procka to srednio 30 stopni. pomocy :( ktos mi podpowiedzial abym uzyl speedfuna i wrzucam screena gdy go odpalilem http://img235.imageshack.us/img235/873/beztytuu1wi.jpg Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Wezykowiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezykowiec Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 OMG wlasnie instalowalem cod2 i sie komp zacial ;/. nie wiem co robic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 napisz dokładnie co się dzieje zaciął się czy zawiesił się są bardzo rozległymi terminami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezykowiec Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 no wiec wystepuja 2 sytuacje: - gram sobie w bardziej wymagajace gierki i co jakis czas mam zwieche. moge to odwiesic naxiskajac alt+tab pare razy. po kilku razach okno gry sie nie otwiera a cos z grafiką sie dzieje. -dzisiaj instaluje sobie cod2 i nagle komp sie zwiesil i nic sie nie dalo zrobic oprocz reseta :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 zapytam jeszcze inaczej: ekran masz czarny? czy freez ekranu, czy w słuchawkach (czy czymtam) słychac normalne dzwięki - bo jeżeli tak to problem z grafą na 100% Czy tez staje konp zupełnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wezykowiec Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 no wiec tak: jak dochodzi do zwiechy to ekran nie jest czarny tylko sie zatzymuje obraz. co chwile leci ta sama muzyczka w grze, ale moge agdac naprzyklad na teamspeaku. sdze ze to wina chlodzenia na karcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...