mariolife Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Kiedyś w postach widziałem jak ktoś próbował przerabiać tego coolera na socket A,czy ktoś mógłby podzielić się spostrzeżeniami z jego użytkowania i sposobie jego montażu na tym gnieżdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 tak , byly takie posty , ale wyniki f64 na skocket A byly gorsze od pentagrama i ogolnie nie warto ladowac f64 do sA jak chcesz wiecej to szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolife Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Szukałem ,ale te posty są usunięte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ktoś robił nawet wcześniej testy, ale z moich doświadczeń wynika, że freezer do socket a nie pasuje choć na niskich zegarach można stworzyć bezgłośny zestaw, podobno niższe temperatury uzyskuje sie na rdzeniu Barton.Jak z nowymi freezerami z 3 HP jest ,to nie wiem, ale wyniki powinny być chyba lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolife Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ok dzięki,dam sobie z nim spokój,bo za tą kasemożna mieć bez żadnego kombinowania inne chłodzonko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...