TOmekNixi Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 zbroje sie do kupienie nowego procka pod an7 i nie wiem z tego co mysle to barton bedzie najlepszym rozwiazaniem ale czy wybrac 3200+ czy 2500 mobilnego jakiegos czy z teo 3200 badz tez 3000+ cos jeszce wyciagne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 moja rada taka: bierz tego, co ma odblokowany mnożnik, a na pewno nie pozałujesz.... ;] inna sprawa, to czy jak juz sie przesiadać, to nei lepiej na a64 ......? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwax Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Bierz Athlon Barton2500 Mobile.ma odblokowany mnożnik wiec i tak ustawisz go nawet na 3200 i wiecej.Więc po co przepłacać?A barton ma dodatkowo 512Kb Cache!!! Edytowane 7 Grudnia 2005 przez szuwax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) tak na początek to TUTAJ zadawaj takie pytania !!! :angry: jak chcesz mieć satysfakce z OC to bierz oczywiście tego mobila 2500. a jeśli chcesz kupić proca żeby wsadzić go i żeby sobie działał to bierz 3200, ew. jeszcze lekko go podkręcisz. Edytowane 7 Grudnia 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_maroch_ Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 no chyba ze troche sie przypatrzysz i poszukasz ja dorwalem serie 419, fakt troche mi to zajelo, i moj bartek 2500 z magistralki 166 da rade przeskoczyc na 230, a na 200Mhz (3200) to nie musze podnosic napiecia i temp. nie skacze, a radiator nic szegolnego freezone alcu-80, a co do 64, to tylko clawhammer, szkoda ze na 754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...