Bloody Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Właśnie dostałem laptopa, jest nim: Aristo SMART 200 model EG8L ST(G200) Jego poprzedni właściciel zrezygnował z niego, ponieważ w serwisie powiedzieli mu, że trzeba wymienić płytę główną, co kosztowało jedynie 1600 zł :? Nie wiem co z nim zrobić nachętniej bym go uruchomił jakoś, ponieważ sprzedałem komputer i trafiłem w czas "świątecznych cen" więc kupowanie peceta w tej chwili nie ma sensu. Kapitał na wymiane płyty głównej w serwisie mam, ale nie wiem czy jest to opłacalne wogóle. Na allegro w tej cenie widziałem sprawny ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 jezeli dostales go za friko to na twoim miejscu bym go sprzedal na allegro. dolozysz to 1600 i kupisz jezeli sie uda jakas nowke w promocji z marketu :). pozostaje tylko kwestia osoby od ktorej dostales kompa, to troche nie fair wobec niego/niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Idz do serwisu Aristo i prywatnie zaproponuj tym kolesiom ze odsprzedasz im kompa za kilka stow. Oni sobie naprawia po cenach czesci (i to bez marzy, hehe) za smieszne pieniadze, wiec powinni na to pojsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) W sumie dostałem go, żeby go sobie na części posprzedawać, a że nie mam komputera w tej chwili myślałem ze da sie moze jakoś go naprawić za troche mniejsze pieniądze. Tylko nie wiem ile mógłbym wziąć za niego, ponieważ się na tym kompletnie nie znam (żeby nie było że powiedzmy sprzedam go servisantom z Aristo, a po wyjsciu się będą śmiali na jakiego barana trafli i że im odsprzedałem za połowe ceny :? ) -Jest to Pentium M 1800 -Ma 512 333 DDR + 128 266 DDR -20 GB HDD -Napęd Combo -Troche obudowa z zewnątrz porysowana, ponieważ na budowie "pracował" -grafika: radeon 32 MB Nie wiem co jeszcze można podać bo sie na tym wogóle nie znam :? Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Bloody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...