Worms_14 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam ! Mam taki problem z programem Ati Try Tool. Mianowicie podkrecam karte zmieniam timingi i zapisuje sobie taki profil. Wszystko jest dobrze karta jest podkręcona ale np. po restarcie systemu odpalam ten profil i timingi są ustawione standardowo... Co mam Zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_pl Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Co mam Zrobic ??Zanzaczyć tą opcje....> Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms_14 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam ! Dzięki, Zaznaczyłęm tą opcje i w nazwie profilu mam teraz T1,t2,t3 Ale zniknęła mi zakąłdka Timings ?? CZy tak ma być i jak mógłbym zmienić timingi np na inne bo teraz nie wiem jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms_14 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Juz nieaktualne. Zrestartowałem komputer i jest dobrze Przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...