Skocz do zawartości
VeNe

Które Mobo Wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM chce krótkich i konkretnych odp. popartych najlepiej linkami z testami i foto odnośnie tych 3 płyt żadnych innych ! Zależy mi na wydajności pod Semprona i OC...Z góry dziękuje za pomoc ... wybrane pozycje to:

- MSI K7N2 Delta2 FSR 229 zł

- MSI K7N2 Delta2 Platinium 279 zł

- EPoX 8RDA+ PRO 266 zł

...Która wg was najlepsza pod tym względem...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<_< wszystko fajnie...gdyby nie fakt że to najlepsze pozycje pod Semprona w moim obrębie sklepów, gdyż wszystko zostało co lepsze wyprzedane lub wyparte przez przez soc 754 :mur: dlatego naprawde prosze aby opinie dotyczyły tylko tych 3 pozycji które zostały podane w poście...osobiście jestem za MSI K7N2 Delta2 Platinium 279 zł oto link do szczegółowego opis niestety w języku ang. za niedogodność przepraszam - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=216

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety już mam jednego GIGABYTE i szczerze czuje uraz do tych mobo choć nie twierdze że ta którą proponujesz jest zła...widzisz problem polega na tym że nie dostane tego modelu już u mnie a nie chce się bawić w zamawianie przez neta...poprostu pójść kupić a jak coś będzie nie tak to mam blisko z gwarancją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi