MiChaSSs Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Czesc. Od kilku dni jestem posiadaczem myszki wymienionej w nazwie tego tematu..... niestety mam pewien problem .... nie wiem jak sie ja wylacza (bez wyjmowania akumulatorkow :P) ... nie ma na niej zadnego przycisku ktory by to robil ... no chyba ze o czyms nie wiem ......z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi ...... pozdr Michal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ta mysz nie posiada przycisku wyłączenia tak jak np. MX1000. Mysz przechodzi w tryb uśpienia automatycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChaSSs Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 dzieki ! nie wiedzialem o tym :) ... pozr ;] MiChaSSs ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChaSSs Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 hmmm zostawilem myszke na noc ...... i niestety nie wylaczyla sie ..... rano nadal mrugala ;/ tak ma byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...