Skocz do zawartości
adbok

My 1st Mod By Adbok

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko fajnie, estestycznie ladnie wyglada, ale jak dla mnie to taki standart. Czekam na jakies rewolucje:P

W dziedzinie moddingu jest na prawdę trudno wymyśleć coś innowacyjnego i oryginalnego. Jak Miazga82 słusznie zauważył, musimy zwrócić uwagę na to, iż Adbok nie ogranicza się jedynie do wycięcia okienka i wstawienia katody, lecz znacznie bardziej "ingeruje" w wygląd swojego komputera.

Adbok, czekam na kolejne relacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) pracowalem dzis do okolo 2 w nocy :) a ok 12.30 nitowalem...

W sobote rano bylo ostatnie dotarcie:)

Dołączona grafika

a to blaszak:)

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

i malowanie podkladem(x3)

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

i kolorek - mial byc czarny a jest morski blekit :) (x2)

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

a to blaszak po nitowaniu:)

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

a tak wyglada z bebechami:)

Dołączona grafikaDołączona grafika

fotki z fronta

Edytowane przez adbok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra niech Ci bedzie :wink:. Obudowa skonczona, wszystkie pomysly, takie jakie byly w tym dziale juz wykorzystane, kolor mi sie nie podoba, okno tez nie, w ogole takie jednolite jakies.

Podsumowanie: Nie mi ma sie ta buda podobac tylko ... :wink:.

:twisted:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi