maly86 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Takze wciaz czekam :wink:. Narazie zadna rewalacja, ale nie trace nadziei :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Co wy byście chcieli ... ważne że koles robi cos co jest godne nazwynia modyfikacja, a nie tylko OK-mod (okno-katoda-mod)! Najważniejsze zeby sie autorowi podobało. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lio_lio Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Wszystko fajnie, estestycznie ladnie wyglada, ale jak dla mnie to taki standart. Czekam na jakies rewolucje:PW dziedzinie moddingu jest na prawdę trudno wymyśleć coś innowacyjnego i oryginalnego. Jak Miazga82 słusznie zauważył, musimy zwrócić uwagę na to, iż Adbok nie ogranicza się jedynie do wycięcia okienka i wstawienia katody, lecz znacznie bardziej "ingeruje" w wygląd swojego komputera. Adbok, czekam na kolejne relacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 No macie racje;) Ale i tak czekam na jakies rewolucje (nie koniecznie w tym topicu, ale ogólnie w dziale modyfikacje). Ale przyznaje, ze to przynajmniej JEST MOD. A nie to co czasem tu widac;) Pozdr! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) :) pracowalem dzis do okolo 2 w nocy :) a ok 12.30 nitowalem... W sobote rano bylo ostatnie dotarcie:) a to blaszak:) i malowanie podkladem(x3) i kolorek - mial byc czarny a jest morski blekit :) (x2) a to blaszak po nitowaniu:) a tak wyglada z bebechami:) fotki z fronta Edytowane 18 Grudnia 2005 przez adbok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 wez zmatuj lekko front, wyczysc spirytem i pomaluj jesszcze raz, bo ochydnie wygladaja te slady palcow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 wez zmatuj lekko front, wyczysc spirytem i pomaluj jesszcze raz, bo ochydnie wygladaja te slady palcowprzetarlem...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fliper_nx Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 np brawo foty troche kijowe ale spox nawet ladniezrobione jakna warunki domowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 No dobra niech Ci bedzie :wink:. Obudowa skonczona, wszystkie pomysly, takie jakie byly w tym dziale juz wykorzystane, kolor mi sie nie podoba, okno tez nie, w ogole takie jednolite jakies. Podsumowanie: Nie mi ma sie ta buda podobac tylko ... :wink:. :twisted:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 myślałem że będzie ładnie :( kolorek osobiście mi się nie podoba. z frontem myślałem że zrobisz coś ciekawego jak użyłeś szpachli okno i ta wstrętna gruba uszczelka do bani :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 :unsure: co do kolorku to na fotkach wyglada duzo gorzej;/ uszczelke moze kiedys wymienie.....ale jak narazie trzeba zebrac$$ :) a mi tam sie podoba:D i to jest najwazniejsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...