Gość Tomas1 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Witam. Mam zamiar kupić w najblizszym czasie nowego procka pod s754 i chcialbym poznać wasze opinie na temat procesorow podanych w temacie. Zamierzam do tego kupic płytke Gigabyte K8NS i 512DDR 400mhz Kingstona 2,5 CL. Jeżeli chodzi o Athlona64 3000+ to występuje on na dwoch rdzeniach: ClawHammer i NewCastle. Nie wiem czym one się róznia? Czy któryś z nich jest lepszy np. do o/c? Mam zamiar również w przyszłosci podkręcić procesor jednak posiadam tylko "noname'owy" zasilacz 350W, bo jak narazie nie stać mnie na jakiegos Tagana 420W za 300 ale zamierzam go za jakiś czas kupić. Czy ktoś wie gdzie można najtaniej kupić te procesory?? Ja jak narazie znalazłem je po najniższej cenie w Apollo, Athlon64 ok. 455 zł a Sempron64 ok 395zł. Proszę o wasze opinie na ten temat. Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Szykuj sie na kare :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 a ja nie będe wiśnia- s754 to tania platforma i obecnie a64 nie opłaca sie na niego kupować... optymalne procesory na niego to sempron 2600-2800+ i dobre mobo- zastanów sie,czy nie lepiej już kupić coś z pci-e... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...