kubil Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Mam dylemat - ostatni kupiłem sobie odtwarzacz dvds295es firmy PANASONIC i chciałbym wiedzieć jaka nagrywarka jest najbardziej kompatybilna z tym odtwarzaczem. Chcę wybrac taką nagrywarkę, 'której płyty' będą czytane przez odtwarzacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marewel Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Moze powiem tak nagrywaj na plytach TDK i Verbatim,a nagrywarka to np.Benq :) Edytowane 10 Grudnia 2005 przez Marewel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubil Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Też o niej myślałem, ale czytałem, że nagrywarka Benq'a nie zapisuje płyt DVD-R DL. Co prawda można ściągnąć firmware ze strony ale ja nie wiem jak tyo będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marewel Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 To nagrywaj na DVD+R DL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...