Buziak Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Tak jak w temacie, poszukuje literatury, ktora pomoze mi sie nauczyc programowania. Najlepiej, zeby bylo to prosto i zrozumiale opisane. Z gory bede wdzieczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Tak jak w temacie, poszukuje literatury, ktora pomoze mi sie nauczyc programowania. Najlepiej, zeby bylo to prosto i zrozumiale opisane. Z gory bede wdzieczny za pomoc.strona domowa + opis pakietów : http://www.freepascal.org/prog.html materiały o pascalu : Materiały z poważnego z liceum ... ech żeby w moim liceum tak uczyli jak będziesz umiał rozwiązać wszystkie zadania to już zmiana języka na C#,C++,Java,Object Pascala,PHP itp nie powinna już być trudna :) Powodzenia Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Tak jak w temacie, poszukuje literatury, ktora pomoze mi sie nauczyc programowania. Najlepiej, zeby bylo to prosto i zrozumiale opisane. Z gory bede wdzieczny za pomoc. jezeli to ma byc kasiazka drukowana i ma sluzyc do samodzielnej nauki to te warunki spelnia np ta pozycja http://helion.pl/ksiazki/wstp.htm duzo przykladow i sporo cwiczen a wsrod narzekajacych sa chyba sami studenci autorki i dlatego troche jada ta ksiazke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Wszystko spoko tylko, nakład jest wyczerpany :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Wszystko spoko tylko, nakład jest wyczerpany :( szukaj na allegro - tam chodza w granicach 20 zl (w sklepie bylo ponad 50zl o ile pamietam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...