karolus_n87 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Notebook Toshiba Sat L20-183 CM380 15" 512 60GB DVD-SM XP Co myslicie o tym laptopie, czy jest solidnie wykonany, jaka ma matryce (kąty widzenia itd.) Poszukuje laptopa za ok 3500, ma mieć co najmniej 60 giga dysku twardego, dobrej jakości matrycę - priorytet, 512 mb ramu, świetnie by było gdyby k grafiki była niezła( czy radeon w tych toshibach jest duzo lepszy od intelowskiego 915?). Może ktoś ma ten komputer i podzielił się wrażeniami. Zastanawiam się czy karte wlan moża dokupić(bo ta toshiba go nie ma). Ewentualnie prosze o inne propozycje w tej cenie - asus, fujitsu.pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobbsik Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 A dlaczego nie używasz opcji "SZUKAJ" Masz w googlach też opisy itp - a na benchmarku to chyba nawet test ?? Proszę :) http://www.benchmark.pl/ - w dziale recenzje - notebooki testowane notki i min: Toshiba Satellite L20-182 - 3269.00 Toshiba Satellite L20-183 - 3488.00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozmu Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Grafika jest odrobinę lepsza, poza tym proc 1,6, praktycznie największą wadą tej konfiguracji jest Wi-Fi :( A dokupić to możesz, ale co najwyżej na USB lub PC-CARD, bo do środka żadnej nie wpakujesz ze względu na brak wbudowanej anteny :((( Ja właśnie przez brak Wi-Fi zrezygnowałem z zakupu tego komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 U mnie ten laptop odpadł zupełnie przez brak WiFi. Nie wiem czemu oni o tym nie pomyśleli... A o nim samym - miałem go w rekach - jest solidnie i porządnie wyknany. Nie wiem jak z wydajnością, bo nie testowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...