Skocz do zawartości
Jabar83

Losowanie Grup Do Mś -wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro w Lipsku odbedzie sie losowane grup do przyszłorocznych MS. Niestety my nie bedziemy mieli okazji jej obejrzec ,gdyz TVP nie ma praw do transmisji.Do tego zadna inna TV z tego co mi wiadomo nie podjela sie tego zadania.

Polska znalazła się w trzecim, koszyku, razem z Chorwacja, Czechami, Holandia, Portugalia, Szwecja, Szwajcaria i Ukraina.

Pytanie wiec za co ja place abonament TVP ,skoro tak nas olewaja :blink:

To jest naprawde wazna impreza sportowa ,ktora obejrzy ponad 300 mln. Nas tam niestety zabraknie. :sad:

Co do losowania ja osobiscie wolalbym aby nie bylo w naszej grupie Anglików i Hiszpanów ;)

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.

Pytanie wiec za co ja place abonament TVP ,skoro tak nas olewaja :blink:

USTAWA

z dnia 21 kwietnia 2005 r.

o opłatach abonamentowych1)

(Dz. U. Nr 85, poz. 728)

Art. 2. 1. Za używanie odbiorników radiofonicznych oraz telewizyjnych pobiera się opłaty

abonamentowe.

i juz wiesz za co :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem to we Włoszech też nie będzie bezpośredniej transmisji :)

tyle, że z całkiem innego powodu - Włochów nie interesuje to z kim będą grać - dla nich ważna jest forma zespołu bo jeśli będzie dobra to drużyny które wylosują oraz kto jest w jakim koszyku itp itd. mają dla nich małe znaczenie - przynajmniej w tej fazie rozgrywek.

A w Polsce jak zwykle... :) każdy liczy na najsłabsze zespoły itp itd - z takim nastawieniem to wogóle nie powinni jechać na te mistrzostwa. Jak im wylosują Brazylie to dadzą walkowera? Co ma być to będzie. NO FEAR ! :]

Nie ma się co martwić - cała losowanie będzie trwać z pół godziny więc nie ma co płakać.

A co do samych mistrzostw to nie ma się co obawiać że je zakodują - to jest raczej niemożliwe :)

pozdr

Edytowane przez EXO3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będzie transmisji z Lipska w Polsce i nie zobaczymy Heidi Klum. ;)

Niedługo zamiast Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji będziemy mieli Kaczyńską Radę Radiofonii i Telewizji + PiS przejmie media publiczne więc może się coś zmieni. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawac Brazylie na pierwszy ogien ;)

Najfajniejsze jest to, ze nie wiadomo ktrora telewizja przeprowadzi transmisje z MS (zadna jeszcze nie nabyla praw hehe). Mam nadzieje, ze nie bedzie to TVP :mur: Jednak Polska to dziwny kraj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeciez nie od dzis wiadomo że polska telewizja za przeproszeniem szcza na widza wystarczy sopjzec na ramowke tylko klany qwa umia pooszczać

a co do MŚ to Polska jako jedyny kraj w europie ni ma jeszcze wykupionych praw do MŚ 2006 :bravo: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to jest skandal , a jeszcze wiekszy skandal ze TVP chce wykupic MS i je zakodowac w nowym kanale TVP Sport po prostu rewelacja gratulujemy pani Korzeniowski

Hmm kazda telewizja chce miec swoj wlasny kanal sportowy... do cholery czlowiek placi abonament radiotelewizyjny i nie moze liczyc nawet na jakies mistrzostwa raz na 5 lat ? :-|

przeciez nie od dzis wiadomo że polska telewizja za przeproszeniem szcza na widza wystarczy sopjzec na ramowke tylko klany qwa umia pooszczać

a co do MŚ to Polska jako jedyny kraj w europie ni ma jeszcze wykupionych praw do MŚ 2006 :bravo: :evil:

Czlowieku klan roxuje rulezem, Bozenka sie nastukala cukierkami. ;p

A co do ramowki, to tak to jest, nie ma tyle floty z reklam w czasie filmow i seriali jak polsat/tvn to i program gorszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do ramowki, to tak to jest, nie ma tyle floty z reklam w czasie filmow i seriali jak polsat/tvn to i program gorszy.

Z drugiej strony zamiast wydawać kasę na jakieś mało ambitne filmy lub seriale można by przeznaczyć kasę na programy przyrodnicze czy historyczne.

W koncu na pewno TVP ma jakieś filmy historyczne nie? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z drugiej strony zamiast wydawać kasę na jakieś mało ambitne filmy lub seriale można by przeznaczyć kasę na programy przyrodnicze czy historyczne.

W koncu na pewno TVP ma jakieś filmy historyczne nie? :>

Przyrodnicze leca regularnie w weekend, wiem, ze w niedziele rano jest zawsze jakis ciekawy program o zwierzatkach. ;]

Co do hisorycznych to chyba tylko jak jest jakas rocznica (PW or sth.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co sie orientuje TVP ma obowiazek transmitowac rozne imprezy sportowe, w ktorych udzial bierze Polska reprezentacja. Wiec don't worry:)

a zrobią tak że będą transmitować TYLKO te mecze na których gra Polska :/ no sory ale ja wolę popatrzeć na mecz np. Argentyna-Brazylia czy Francja-Włochy niż Polska-Chorwacja :/ Może i nie jestem partiotą ale jestem fanem dobrego sportu ... eh ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawac Brazylie na pierwszy ogien ;)

Najfajniejsze jest to, ze nie wiadomo ktrora telewizja przeprowadzi transmisje z MS (zadna jeszcze nie nabyla praw hehe). Mam nadzieje, ze nie bedzie to TVP :mur: Jednak Polska to dziwny kraj...

no raczej ja mam nadzieje ze to TVP bedzie ! bo nie mam polsatu sport ani canal+ a mistrzostwa chcialbym obejzec ;[ a nie tylko mecze z polska ;/ ehhhhhhhHhH

chociaz cos mi sie przypomina ze polfinaly i finaly TVP powinna pokazac ;/ + mecze z pol ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm kazda telewizja chce miec swoj wlasny kanal sportowy... do cholery czlowiek placi abonament radiotelewizyjny i nie moze liczyc nawet na jakies mistrzostwa raz na 5 lat ? :-|

Czlowieku klan roxuje rulezem, Bozenka sie nastukala cukierkami. ;p

Hehehe po raz na 4 lata są MŚ w gałę :P. Klan ? : ] ehehehhe ciągną to i ciągną jak telenowele wenezuelskie...

Moda na Sukces roxuje jeszcze bardziej, już tyle odcinków, że ho ho ho ; ]

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TVP stworzylo wlasna stacje sportowa za ktora trzeba bedzie placic :lol: Niech kase przeznacza na np. 9 sezon X-files ,albo jakis inny dobry serial. Mozna by duzo zliczac na co te pieniadze mogliby wydac ,ale TVP nic sobie z tego nie robi tylko inwestuje w te polskie szajsowate seriale :) Jedynie czym mnie zaskoczyli to zakupieniem Lost (jak narazie 1 sezon :) )

Aha co do polskich meczy to ja nawet nieche ich w TVP z tymi ... zabawnymi komentatorami :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no raczej ja mam nadzieje ze to TVP bedzie ! bo nie mam polsatu sport ani canal+ a mistrzostwa chcialbym obejzec ;[ a nie tylko mecze z polska ;/ ehhhhhhhHhH

chociaz cos mi sie przypomina ze polfinaly i finaly TVP powinna pokazac ;/ + mecze z pol ;/

Jak MS beda w TVP to w otwartym pasmie dla wszystkich bedzie tylko mecz otwarcia, mecze z udzialem polakow, polfinaly i final. Reszta bedzie w stworzonym dla wyludzenia wiecej kasy przez wlodarzy TVP w nowym kanale sportowym. Tak samo przedstawia sie sytuacja jezeli przetarg wygra Polsat. Niestety teraz nadeszly ciezkie czasy i za wszystko trzeba placic lecz za bardzo nie ma czym :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe po raz na 4 lata są MŚ w gałę :P. Klan ? : ] ehehehhe ciągną to i ciągną jak telenowele wenezuelskie...

Moda na Sukces roxuje jeszcze bardziej, już tyle odcinków, że ho ho ho ; ]

O kurde, ale sie zdoilem... jasne, ze 1 na 4 lata :headshot: ;]

A na eurosporcie nie bedzie meczy???

A kiedykolwiek byly transmisje z ms, me na Eurosporcie ?

Chyba skroty. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będzie transmisji z Lipska w Polsce i nie zobaczymy Heidi Klum. ;)

Oo to żeś mi przyponiał - a już prawie o tym nie myślałem :cry:

na co jak na co ale na Heidi to bym sobie popatrzył :unsure: :oops:

:wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyrodnicze leca regularnie w weekend, wiem, ze w niedziele rano jest zawsze jakis ciekawy program o zwierzatkach. ;]

Co do hisorycznych to chyba tylko jak jest jakas rocznica (PW or sth.)

Zgodzisz się ze mną, ze wartościowe filmy czy programy lecą bardzo późno. Film przyrodniczy w niedzielę. Fajnie, tylko czemu tego tak mało?

TVP nie spełnia swojej misji. Zamiast naprawdę czegoś wartościowego dostajemy kicz.

Oo to żeś mi przyponiał - a już prawie o tym nie myślałem :cry:

na co jak na co ale na Heidi to bym sobie popatrzył :unsure: :oops:

:wink:

No to masz. ;)

Heidi_Klum_05.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niby można popatrzeć ale pomyśl tylko jak ona będzie te kuleczki losować mmmmmmmm

;)

Dzisiaj, a właściwie wczoraj miała problem, bo nie wiedziała w co się ubrać. ;)

KRRiT uznałoby to losowanie jako dozwolone od lat 16. :lol:

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ARD będzie mozna na spokojnie zobaczyc losowanie na zywo , niby mieli zakodowac , ale jest to niewykonalne wiec jesli tylko odbieracie to bedzie mozna obejrzec takze nie jest tak zle , ale jak zwykle nie ma co liczyc na naszych tylko na Niemcow :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi