Jabar83 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Jutro w Lipsku odbedzie sie losowane grup do przyszłorocznych MS. Niestety my nie bedziemy mieli okazji jej obejrzec ,gdyz TVP nie ma praw do transmisji.Do tego zadna inna TV z tego co mi wiadomo nie podjela sie tego zadania. Polska znalazła się w trzecim, koszyku, razem z Chorwacja, Czechami, Holandia, Portugalia, Szwecja, Szwajcaria i Ukraina. Pytanie wiec za co ja place abonament TVP ,skoro tak nas olewaja :blink: To jest naprawde wazna impreza sportowa ,ktora obejrzy ponad 300 mln. Nas tam niestety zabraknie. :sad: Co do losowania ja osobiscie wolalbym aby nie bylo w naszej grupie Anglików i Hiszpanów ;) Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dla mnie to jest skandal , a jeszcze wiekszy skandal ze TVP chce wykupic MS i je zakodowac w nowym kanale TVP Sport po prostu rewelacja gratulujemy pani Korzeniowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 . Pytanie wiec za co ja place abonament TVP ,skoro tak nas olewaja :blink: USTAWA z dnia 21 kwietnia 2005 r. o opłatach abonamentowych1) (Dz. U. Nr 85, poz. 728) Art. 2. 1. Za używanie odbiorników radiofonicznych oraz telewizyjnych pobiera się opłaty abonamentowe. i juz wiesz za co :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Z tego co wiem to we Włoszech też nie będzie bezpośredniej transmisji :) tyle, że z całkiem innego powodu - Włochów nie interesuje to z kim będą grać - dla nich ważna jest forma zespołu bo jeśli będzie dobra to drużyny które wylosują oraz kto jest w jakim koszyku itp itd. mają dla nich małe znaczenie - przynajmniej w tej fazie rozgrywek. A w Polsce jak zwykle... :) każdy liczy na najsłabsze zespoły itp itd - z takim nastawieniem to wogóle nie powinni jechać na te mistrzostwa. Jak im wylosują Brazylie to dadzą walkowera? Co ma być to będzie. NO FEAR ! :] Nie ma się co martwić - cała losowanie będzie trwać z pół godziny więc nie ma co płakać. A co do samych mistrzostw to nie ma się co obawiać że je zakodują - to jest raczej niemożliwe :) pozdr Edytowane 8 Grudnia 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 ja wiem ja wiem za co placimy ;] za ekstra komentatorow !!!! :D nie weim kto tam wczoraj komentowal mecz manutd z benfica ale TO BYL MISTRZ hahahahah ;d dawno nikt mnie nei wyprowadzil tak z rownowagi ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Nie będzie transmisji z Lipska w Polsce i nie zobaczymy Heidi Klum. ;) Niedługo zamiast Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji będziemy mieli Kaczyńską Radę Radiofonii i Telewizji + PiS przejmie media publiczne więc może się coś zmieni. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dawac Brazylie na pierwszy ogien ;) Najfajniejsze jest to, ze nie wiadomo ktrora telewizja przeprowadzi transmisje z MS (zadna jeszcze nie nabyla praw hehe). Mam nadzieje, ze nie bedzie to TVP :mur: Jednak Polska to dziwny kraj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 przeciez nie od dzis wiadomo że polska telewizja za przeproszeniem szcza na widza wystarczy sopjzec na ramowke tylko klany qwa umia pooszczać a co do MŚ to Polska jako jedyny kraj w europie ni ma jeszcze wykupionych praw do MŚ 2006 :bravo: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Z tego co sie orientuje TVP ma obowiazek transmitowac rozne imprezy sportowe, w ktorych udzial bierze Polska reprezentacja. Wiec don't worry:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dla mnie to jest skandal , a jeszcze wiekszy skandal ze TVP chce wykupic MS i je zakodowac w nowym kanale TVP Sport po prostu rewelacja gratulujemy pani Korzeniowski Hmm kazda telewizja chce miec swoj wlasny kanal sportowy... do cholery czlowiek placi abonament radiotelewizyjny i nie moze liczyc nawet na jakies mistrzostwa raz na 5 lat ? :-| przeciez nie od dzis wiadomo że polska telewizja za przeproszeniem szcza na widza wystarczy sopjzec na ramowke tylko klany qwa umia pooszczać a co do MŚ to Polska jako jedyny kraj w europie ni ma jeszcze wykupionych praw do MŚ 2006 :bravo: :evil: Czlowieku klan roxuje rulezem, Bozenka sie nastukala cukierkami. ;p A co do ramowki, to tak to jest, nie ma tyle floty z reklam w czasie filmow i seriali jak polsat/tvn to i program gorszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 A co do ramowki, to tak to jest, nie ma tyle floty z reklam w czasie filmow i seriali jak polsat/tvn to i program gorszy.Z drugiej strony zamiast wydawać kasę na jakieś mało ambitne filmy lub seriale można by przeznaczyć kasę na programy przyrodnicze czy historyczne. W koncu na pewno TVP ma jakieś filmy historyczne nie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Z drugiej strony zamiast wydawać kasę na jakieś mało ambitne filmy lub seriale można by przeznaczyć kasę na programy przyrodnicze czy historyczne. W koncu na pewno TVP ma jakieś filmy historyczne nie? :> Przyrodnicze leca regularnie w weekend, wiem, ze w niedziele rano jest zawsze jakis ciekawy program o zwierzatkach. ;] Co do hisorycznych to chyba tylko jak jest jakas rocznica (PW or sth.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 a na jakim kanale na cyfrze bedzie mozna obejrzec losowanie ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Z tego co sie orientuje TVP ma obowiazek transmitowac rozne imprezy sportowe, w ktorych udzial bierze Polska reprezentacja. Wiec don't worry:) a zrobią tak że będą transmitować TYLKO te mecze na których gra Polska :/ no sory ale ja wolę popatrzeć na mecz np. Argentyna-Brazylia czy Francja-Włochy niż Polska-Chorwacja :/ Może i nie jestem partiotą ale jestem fanem dobrego sportu ... eh ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Dawac Brazylie na pierwszy ogien ;) Najfajniejsze jest to, ze nie wiadomo ktrora telewizja przeprowadzi transmisje z MS (zadna jeszcze nie nabyla praw hehe). Mam nadzieje, ze nie bedzie to TVP :mur: Jednak Polska to dziwny kraj... no raczej ja mam nadzieje ze to TVP bedzie ! bo nie mam polsatu sport ani canal+ a mistrzostwa chcialbym obejzec ;[ a nie tylko mecze z polska ;/ ehhhhhhhHhH chociaz cos mi sie przypomina ze polfinaly i finaly TVP powinna pokazac ;/ + mecze z pol ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 (edytowane) Hmm kazda telewizja chce miec swoj wlasny kanal sportowy... do cholery czlowiek placi abonament radiotelewizyjny i nie moze liczyc nawet na jakies mistrzostwa raz na 5 lat ? :-| Czlowieku klan roxuje rulezem, Bozenka sie nastukala cukierkami. ;p Hehehe po raz na 4 lata są MŚ w gałę :P. Klan ? : ] ehehehhe ciągną to i ciągną jak telenowele wenezuelskie... Moda na Sukces roxuje jeszcze bardziej, już tyle odcinków, że ho ho ho ; ] Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 A na eurosporcie nie bedzie meczy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 TVP stworzylo wlasna stacje sportowa za ktora trzeba bedzie placic :lol: Niech kase przeznacza na np. 9 sezon X-files ,albo jakis inny dobry serial. Mozna by duzo zliczac na co te pieniadze mogliby wydac ,ale TVP nic sobie z tego nie robi tylko inwestuje w te polskie szajsowate seriale :) Jedynie czym mnie zaskoczyli to zakupieniem Lost (jak narazie 1 sezon :) ) Aha co do polskich meczy to ja nawet nieche ich w TVP z tymi ... zabawnymi komentatorami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 no raczej ja mam nadzieje ze to TVP bedzie ! bo nie mam polsatu sport ani canal+ a mistrzostwa chcialbym obejzec ;[ a nie tylko mecze z polska ;/ ehhhhhhhHhH chociaz cos mi sie przypomina ze polfinaly i finaly TVP powinna pokazac ;/ + mecze z pol ;/ Jak MS beda w TVP to w otwartym pasmie dla wszystkich bedzie tylko mecz otwarcia, mecze z udzialem polakow, polfinaly i final. Reszta bedzie w stworzonym dla wyludzenia wiecej kasy przez wlodarzy TVP w nowym kanale sportowym. Tak samo przedstawia sie sytuacja jezeli przetarg wygra Polsat. Niestety teraz nadeszly ciezkie czasy i za wszystko trzeba placic lecz za bardzo nie ma czym :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Hehehe po raz na 4 lata są MŚ w gałę :P. Klan ? : ] ehehehhe ciągną to i ciągną jak telenowele wenezuelskie... Moda na Sukces roxuje jeszcze bardziej, już tyle odcinków, że ho ho ho ; ] O kurde, ale sie zdoilem... jasne, ze 1 na 4 lata :headshot: ;] A na eurosporcie nie bedzie meczy??? A kiedykolwiek byly transmisje z ms, me na Eurosporcie ? Chyba skroty. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Oczywiscie ze (kiedys) byly mecze MS na eurosporcie i to nie skroty. A juz na pewno France 98. Pamietam bardzo dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie będzie transmisji z Lipska w Polsce i nie zobaczymy Heidi Klum. ;)Oo to żeś mi przyponiał - a już prawie o tym nie myślałem :cry: na co jak na co ale na Heidi to bym sobie popatrzył :unsure: :oops: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Przyrodnicze leca regularnie w weekend, wiem, ze w niedziele rano jest zawsze jakis ciekawy program o zwierzatkach. ;] Co do hisorycznych to chyba tylko jak jest jakas rocznica (PW or sth.) Zgodzisz się ze mną, ze wartościowe filmy czy programy lecą bardzo późno. Film przyrodniczy w niedzielę. Fajnie, tylko czemu tego tak mało? TVP nie spełnia swojej misji. Zamiast naprawdę czegoś wartościowego dostajemy kicz. Oo to żeś mi przyponiał - a już prawie o tym nie myślałem :cry: na co jak na co ale na Heidi to bym sobie popatrzył :unsure: :oops: :wink: No to masz. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 niby można popatrzeć ale pomyśl tylko jak ona będzie te kuleczki losować mmmmmmmm ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 niby można popatrzeć ale pomyśl tylko jak ona będzie te kuleczki losować mmmmmmmm ;) Dzisiaj, a właściwie wczoraj miała problem, bo nie wiedziała w co się ubrać. ;) KRRiT uznałoby to losowanie jako dozwolone od lat 16. :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Moze dojdzie do jakies afery ze poluzuje sie jej kawalek sukienki jak to bylo w przypadku Janet Jackson i ukaze to i owo :P Dobra ,dobra juz ide spac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość G.r.a.h.a.m.o.w.ski Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 cala kasa laduje w kieszeniach prezesow dyrektorow itp czego wy oczekujecie? TVP w wersji HBO? hyhyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 http://ww6.tvp.pl/343,20051208277340.strona tutaj TVP sie tlumaczy ze pomimo wielkich staran nici z transmisji i zadowoli nas tylko wynikami tuz po zakonczeniu losowania.Wielkie brawa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 W ARD będzie mozna na spokojnie zobaczyc losowanie na zywo , niby mieli zakodowac , ale jest to niewykonalne wiec jesli tylko odbieracie to bedzie mozna obejrzec takze nie jest tak zle , ale jak zwykle nie ma co liczyc na naszych tylko na Niemcow :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Niewiadomo jak to bedzie z kablowkami, podobno maja zakodowac. Bedzie mozna zobaczyc relacje w necie, na stream'ie CCTV5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...