Skocz do zawartości
Jabar83

Losowanie Grup Do Mś -wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

Mama weszła do mnie do pokoju i mówi tak

"A co Ty mówiłeś wczoraj że nie będzie losowania w TV ? teraz w TVN24 powiedzieli że będzie ... "

zapytałem się "co ? gdzie ? jak ? " a ona "no nie wiem tak słyszałam w TVN24 nic więcej nie wiem"

Będzie to losowanie w TVN24 ? :D trzeba zaraz zobaczyć ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://tv.onet.pl/4358046,audycja.html

:)

tylko jakies krotkie

Relacja „na żywo” z przebiegu losowania grup piłkarskich Mistrzostw Świata 2006. Wydarzenia w Lipsku będą komentować m.in. Andrzej Strejlau, Jan Tomaszewski i Dariusz Tuzimek. Prowadzi Grzegorz Kalinowski.

Edytowane przez Myszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde watpie zeby cokolwiek pokazali w tvn24 , bo poprostu nie maja do tego prawa.

Pewnie beda rozmowy ekspertow w studio i jakas relacja telefoniczna z wynikami lub sledzenie online i przekazywanie do studia.

Jesli chodzi o internetowy stream calej gali to sciagnijcie PPStream, zainstalujcie i wybierzcie program CCTV5.

Tylko ze juz teraz jest ciezko wejsc, buforowanie trwa z 10min.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawde watpie zeby cokolwiek pokazali w tvn24 , bo poprostu nie maja do tego prawa.

Pewnie beda rozmowy ekspertow w studio i jakas relacja telefoniczna z wynikami lub sledzenie online i przekazywanie do studia.

Jesli chodzi o internetowy stream calej gali to sciagnijcie PPStream, zainstalujcie i wybierzcie program CCTV5.

Tylko ze juz teraz jest ciezko wejsc, buforowanie trwa z 10min.

Kolego, zarzuć linkiem do tego programu bo jak wpisuje to w Google to jakieś chińskie znaczki mi nuskakują :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po odpaleniu również będziesz miał znaczki i trzeba poszperać gdzie go zmienić.

Silvuple: LINK - click here

;)

PS: Byłeś szybszy :D

EDIT2:

Jeśli ktoś jest wciąż zainteresowany to http://www.tvbiznes.pl/online.php można też obejrzeć relację.

Ale jak ona będzie wyglądać to nikt nie wie :)

Edytowane przez kazik2000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3056962.html tu mozna zerknąc jak komu obraz do szczęścia niepotrzebny

Jak trafimy do grupy F mamy przekichane :(

To no znowu mamy niemiaszków na karku :(, jak w 1974

Edytowane przez wheelerfan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi