MaciekCi Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Mama weszła do mnie do pokoju i mówi tak "A co Ty mówiłeś wczoraj że nie będzie losowania w TV ? teraz w TVN24 powiedzieli że będzie ... " zapytałem się "co ? gdzie ? jak ? " a ona "no nie wiem tak słyszałam w TVN24 nic więcej nie wiem" Będzie to losowanie w TVN24 ? :D trzeba zaraz zobaczyć ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) http://tv.onet.pl/4358046,audycja.html :) tylko jakies krotkie Relacja „na żywo” z przebiegu losowania grup piłkarskich Mistrzostw Świata 2006. Wydarzenia w Lipsku będą komentować m.in. Andrzej Strejlau, Jan Tomaszewski i Dariusz Tuzimek. Prowadzi Grzegorz Kalinowski. Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Cholera, a ja mam tylko naziemnych kilka kanałów. Nie będzie może też transmisji na zwykłym TVNie??? PS: Ktoś ma linka do CCTV5 czy jak mu tam? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Nie mam kablówki :/ Nidobrze :( Można ten TVN 24 oglądać w necie na żywo :P bo nie chce tego ogladać na tej stronie: http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/fd/index.html :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Na stronie www.tvn24.pl mogę tylko posłuchać audio. Jakiś jestem ograniczony czy jak? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 O to dobrze ,bo akurat mam TVN 24 ;) Czas 25 minut. Moze tylko pokaza losowanie naszej grupy ,ale kto wie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Naprawde watpie zeby cokolwiek pokazali w tvn24 , bo poprostu nie maja do tego prawa. Pewnie beda rozmowy ekspertow w studio i jakas relacja telefoniczna z wynikami lub sledzenie online i przekazywanie do studia. Jesli chodzi o internetowy stream calej gali to sciagnijcie PPStream, zainstalujcie i wybierzcie program CCTV5. Tylko ze juz teraz jest ciezko wejsc, buforowanie trwa z 10min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Naprawde watpie zeby cokolwiek pokazali w tvn24 , bo poprostu nie maja do tego prawa. Pewnie beda rozmowy ekspertow w studio i jakas relacja telefoniczna z wynikami lub sledzenie online i przekazywanie do studia. Jesli chodzi o internetowy stream calej gali to sciagnijcie PPStream, zainstalujcie i wybierzcie program CCTV5. Tylko ze juz teraz jest ciezko wejsc, buforowanie trwa z 10min. Kolego, zarzuć linkiem do tego programu bo jak wpisuje to w Google to jakieś chińskie znaczki mi nuskakują :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Ja znalazlem. PPStream Tyle ze po Chińsku :D Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Po odpaleniu również będziesz miał znaczki i trzeba poszperać gdzie go zmienić. Silvuple: LINK - click here ;) PS: Byłeś szybszy :D EDIT2: Jeśli ktoś jest wciąż zainteresowany to http://www.tvbiznes.pl/online.php można też obejrzeć relację. Ale jak ona będzie wyglądać to nikt nie wie :) Edytowane 9 Grudnia 2005 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ponoc na Czeskiej CT2 bedzie mozna obejrzec. Ale ja we Wrocku najlpeiej odbieram ja z Anteny naziemnej. Bo w UPC wogle tego kanalu nie znajduje :) No coz trzeba wyjac z piwnicy stara antene :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Coraz bardziej przekonuje mnie myśl... Polska to jedno wielkie zadupie gdzie nawet nie ma dobrej telewizji, radia a przede wszystkim internetu !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 w RMF FM bedzie transjisja - 96,6 fm przynajmniej z tym sie obnoszą cały dzień, że jako jedyni w pl będą transmitowac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Na jedynce (radiowej) też ma być i na TVN24 i na TVBiznes tylko że co to za transmisja?? Śmiech na sali. CCTV5 only - to co nam pozostało :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 na cnn leci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 na cnn leci Na bbc tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3056962.html tu mozna zerknąc jak komu obraz do szczęścia niepotrzebny Jak trafimy do grupy F mamy przekichane :( To no znowu mamy niemiaszków na karku :(, jak w 1974 Edytowane 9 Grudnia 2005 przez wheelerfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Niemcy, Polska, Ekwador i... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 no i jestesmy w grupie A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Niemcy, Polska, Ekwador i... :|Brazylią? ;) fajnie by było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Jesteśmy w grupie [A] Niemcy, Ekwador, Polska... i Mecz otwarcia gramy :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Brazyli - F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Fajnie gramy w inauguracji. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 No to mamy przesranr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) Anglia rozlosowana :D Edytowane 9 Grudnia 2005 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 (edytowane) ... Kostaryka :] czy jak to tam sie pisze :P Edytowane 9 Grudnia 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 to bedzie fajnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Kostaryka:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 Wyjść z grupy mamy szanse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2005 z 1 miejsca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...