mateo1977 Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 co o tym zestawieniu myslicie ?? bo na dzien dzisiejszy jestem posiadaczem k7s5a i axp 1600 i mam zamiar na wyzejwymienione zamienic a co za tym idzie uslyszec wasza opinie . zaraz pewnikiem grzesiu przyjdzie czerwonyym"SZUKAJ " zarzuci i zamknie watek ale co sprobowac mozna.swoja plytke z procem sprzedaje za 300 a do reszty zostanie mi dozucic jeszcz 400 ale trudno.a pytanko brzmi czy warto w najblizszej przyszlosci niestac mnie na dozucenie do czegos lepszego. poza tym mam ddrki a ich jest 512 i radka 9000pro. moze macie jakas alternatywe dala mnie czy cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Na pewno bym wziął zamiast tego 2000+, 1700+ (T-bred ofkoz).Co do płyty to wolałbym Abita KD7 tylko że kurde to by wyszło więcej :/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...