Neo_@ Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Witam wszystkich mam taki problem nie dawno dostalem dysk od znajomego stary nie wiem ile ma lat i wczoraj jeszcze hasał wszytko działało a od dziś jak coś wżuciłem i poszlem zanieść do kumpla dysk i u niego juz sie nie odpalił za każdym razem trzeba formatowac i jak zaczne formatować to wyskakuje komunikat że nie można go sformatować da sie może jeszcze coś z nim naprawić ożywić go czy już padł całkiem???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Powiedz o nim cos wiecej: co to za dysk - firma, model. Daj dane SMART o ile oczywiscie ten dziadek wogule ma takie cos jak SMART :wink: Powinien miec - mialem kiedys 1,5 GB WD ktory mial SMART. Rejestrowal tylko kilka parametrow, ale MIAL :lol: pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...