Skocz do zawartości
Sirias

Test 2005 Płyt Dla A64 Pod 939 Z Sli

Rekomendowane odpowiedzi

Na tomshardware pojawil sie testy płyt głownych 939 z SLI ---> test 939 z SLI

Jak na moj gust szybciej znajde roznice miedzy cenami niz wynikami, bo owe wyniki nie odbiegaja zbytnio od siebie :/ Tylko jak to sie przeklada co do krecenia ?? Moze ktos jest szczesliwym posiadaczem jednej z tych plyt i sie wypowie na jej temat.

Jaki jest wasz typ ??

Ja bym sie bardziej kierowal w strone DFI LANParty NF4 SLI-DR bo slyszalem ze ma rozbudowanego OS'a ale nie mialem jej jeszcze jej w reku :( Ale zamierzam miec B)

Edytowane przez Sirias

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czytałes wcześnie TO forum ??

patrz data w arcie :

Patrick Schmid, Achim Roos 31 May 2005 17:00

Dzieki za wyszczegolnienie daty arta :P Hehe jak masz nowsze testy plyt z checia zamiesc. Napisalem tego posta abysmy zaczeli dyskusje ktora z tych plyt jest najlepsza. Jakie sa wasze typy. Moglem zamiescic nazwy plyt ktore dopiero wchodza w Stanach ale nie wiem czy ktos by mial do powiedzenia na ich temat. Temat moze i stary ale chyba wyniki testow sie nie zmienia :P Z checia uslysze innych opinie na temat ich typu plyty na 939 z SLI .

Edytowane przez Sirias

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za wyszczegolnienie daty arta :P Hehe jak masz nowsze testy plyt z checia zamiesc. Napisalem tego posta abysmy zaczeli dyskusje ktora z tych plyt jest najlepsza. Jakie sa wasze typy. Moglem zamiescic nazwy plyt ktore dopiero wchodza w Stanach ale nie wiem czy ktos by mial do powiedzenia na ich temat. Temat moze i stary ale chyba wyniki testow sie nie zmienia :P Z checia uslysze innych opinie na temat ich typu plyty na 939 z SLI .

to poczytaj forum -> TU jest TEGO MASSSSSSSSSSSSSSA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to poczytaj forum -> TU jest TEGO MASSSSSSSSSSSSSSA :)

no zauwazylem ponad 130 stron na temat DFI, kto ma sile przedzierac sie przez to wszystko :P

Chcialem poprostu zrobic podsumowanie tak na koniec roku. Ja z checia bym poznal innych opinie co do poszczegolnych płyt głownych :D

Edytowane przez Sirias

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no zauwazylem ponad 130 stron na temat DFI, kto ma sile przedzierac sie przez to wszystko :P

Chcialem poprostu zrobic podsumowanie tak na koniec roku. Ja z checia bym poznal innych opinie co do poszczegolnych płyt głownych :D

prędzej to ty opieprz dostaniesz a nie opnie :razz: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasciwie kazda mobo ma swój oddzielny obszerny temat.

zauwazylem :-P Ale raczej chcialbym zrobic jakis przeglad a nie wdawac sie w dyskusje na dana plyte.

W stylu wlasna opinia + lineczki do testow albo jakies wyniki (nie musza byc ale mile widziane sa :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi