Slayer Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Jakie polecacie? Ja gram sobie w Incubation. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Warhammera 40K Chaos gate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Może tą które nie polecam: ( chyba że jesteś bardzo napalony { w 2 znaczeniach} :lol: ) REZERWOWE PSY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Przypomniało mi się -Gorky 17-polska gierka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Przypomniało mi się -Gorky 17-polska gierka :)rzeczywiscie ta gierka im sie udala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 No tak Gorky-17 !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Co tam jeszcze było.....ej no..ludzie..bo nie ma w co grać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Jagged Aliance ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Gorky 17 ! Z polskimi akcentami 8) Ciekaw jestem czy autorzsy gry zastosowali sie do stwierdzenia "jak cie widza, tak cie pisza" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Gorky 17 było fajne- klimacik był super! Ale engine w tyle za Incubation :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 FALLOUTA 1 i 2 wdłg mnie najlepsze gry rpg jakie wydano :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Popieram - Jagged Alliance 2 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja też popieram Jagged Alliance 2 - bardzo niedoceniana gra :( - świetny klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Wypas fabula, dziesiatki typow broni, duze mozliwosci taktyczne i nieoczekiwane zwroty akcji :D Gra jest swietna. Ah.. ale slodze ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Już mam werję 2.0. :) co prawda RIP, ale Ale przydała by się 2.5- grał w to ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Wypas fabula, dziesiatki typow broni, duze mozliwosci taktyczne i nieoczekiwane zwroty akcji :D Gra jest swietna. Ah.. ale slodze ;) :P No i jeszcze te Head shot'y :P . A faktycznie broni to są dziesiątki rodzajów - jednej broni potrafi być kilka odmian + do tego modyfikacje typu - stoja - luneta - celownik laserowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Już mam werję 2.0. :) co prawda RIP, ale Ale przydała by się 2.5- grał w to ktoś? Jako maniak JA2 musialem w to zagrac, ale naprawde sie rozczarowalem :? Krotki(okolo 8 h gry), nudny i nie wnoszacy praktycznie nic nowego oprocz jednego czy dwoch MERC'ow i paru typow broni. To tak w wielkim skrocie :) Jest tez nieoficjalny dodatek - Dedriana Lives przy ktorym znacznie lepiej sie bawilem. Dodaje on duzo nowych broni i lokacji, aha no i od poczatku gry mozna sie bujac Cadilackiem Eldorado :D :twisted: Jak jestes zainteresowany to mam iso (2 cd) JA2:GOLD, czyli JA2+JA2:UB, no i mam tez JA2:DL o ktorym pisalem wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Gorky 17 !!! Chyba az sobie zainstaluje :D to bylo super... tylko szkoda, ze takie krotkie ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Ale coś nowego :wink: nie wiecie czy wyszło coś takiego?? ?? ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Fallout Tactics PL na 3 CD!!! Zarabista giera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Próbowałem Fallouta i jakoś mi nie potrzedł :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Jak ci nie podszedł to spróbój Syndycate Wars cult gra zajebista zresztą dla mnie ocena 10/10. MOże nie jest to nowość ale zato jaka grywalność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...